40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Codenames Duet társasjáték - Angol nyelvű

FIGYELEM! A játék angol nyelvű és angol nyelvű játékszabályt tartalmaz.

Egyszavas jelszavakkal próbáljuk megtalálni az ügynököt (ügynököket), azonban itt együtt kell dolgoznunk csapatként. Játék előkészületek: 25 szókártyát helyezzünk el egy 5x5-ös formában. Egy kulcskártyát helyezzünk a tartóba úgy, hogy mindenki jól lássa az egyik oldalát. A kulcskártyán mindenki lát 9 zöld színű kártyát, ezek jelölik az ügynököket, három négyzet pedig fekete ez mutatja a gyilkosokat. A 9 zöld színű kártyából 3 megegyezik a másik oldalon találhatóakkal, illetve a 3 fekete közül 1 szintén látható a másik oldalon, 1 zöld és egy ártatlan a másik oldalon. Meg kell találnotok mind a 15 ügynököt mielőtt az idő lejár, anélkül, hogy akár egy gyilkosra is akadnátok! Bármelyikőtök dönthet úgy, hogy megadja az első egyszavas jelet/nyomot a másiknak a számmal együtt. Ne feledjétek ez egy kooperatív játék segítenetek kell egymásnak, nem egymás ellen vagytok mint a sima Codenames-ben! Aki nyomot kap, az ujját egy kártyára teszi, jelezvén, hogy ő az ügynök. Ha helyes a döntés, tovább tudtok lépni, hogy újabb ügynököt azonosíthassatok! Ha ártatlant találtok nem tudtok tovább találgatni, viszont ha gyilkost, akkor vége a játéknak és vesztettetek. Ellentétben az alap Codenames-el itt addig folyhat a találgatás, amíg az összes ügynököt meg nem találjátok, ez annyiban könnyít a dolgon, hogy visszatérhettek a korábbi nyomokhoz, kiegészíthetitek azt és megtalálhatjátok a nehezebben található ügynököket!


Ajánlott korosztály
11 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Játékidő
15 – 30 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,9/10
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 470 Ft
Részletek
A Codenames Duet egy izgalmas és szórakoztató társasjáték, amelyben csapatként kell együttműködnötök ahhoz, hogy megtaláljátok az összes ügynököt, mielőtt az idő lejárna! A játék 25 szókártyával és egy kulcskártyával kezdődik, amelyen 9 zöld és 3 fekete kártya látható. A zöld kártyák jelölik az ügynököket, míg a feketeek mutatják a gyilkosokat.

Az első körben egy játékos ad egy egyszavas nyomot, amely segíti a csapatot az ügynökök megtalálásában. Ha a nyom helyes, az ügynök kártyára teszik az ujjukat, és folytatják a találgatást. Ha pedig ártatlant választanak, akkor nem tudnak tovább lépni. Ha gyilkos kártyára teszik az ujjukat, akkor a játék véget ér, és vesztettek.

A játék során akár vissza is térhettek korábbi nyomokhoz, hogy megtaláljátok a nehezebben található ügynököket. A játék ideális 2 játékos számára, de akár többen is játszhatjátok. A játékot 10 éves kortól ajánljuk, és a játékidő kb. 15 perc.

A Codenames Duet több díjat is elnyert, köztük a BoardGameGeek Golden Geek díját a legjobb kooperatív játék kategóriában. Ez a játék kiválóan alkalmas arra, hogy barátaiddal vagy családtagjaiddal együtt élvezd az időt, miközben fejleszted a kommunikációs és kooperációs készségeidet. Ne habozz, vásárold meg ma a Codenames Duet-et, és élvezzétek a közös játék izgalmait!
Adatok
Márkanév
Czech Games Edition
Játékszabály nyelve
angol
Szükséges nyelvtudás
angol
EAN
8594156310400
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,33/5
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
TJR10280
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló