Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco
Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco
4 690 Ft

Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco

Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco
Bogoss foszforeszkáló kártyajáték - Djeco

Mi sem lehet hátborzongatóbb Halloween éjszakáján, mint sötétben csontvázakat összerakni. Nagyon szórakoztató különleges kártyajáték, szinte nélkülözhetetlen kelléke egy "ottalvós"" bulinak. A lapok világítanak a sötétben.

Ajánlott korosztály
6 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Várható játékidő
15 perc
Gyártó
Gyártó
Várható kiszállítás
2021.08.03
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Raktáron
4 690 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 94 Ft
Részletek

A játék célja: Legyél te a legügyesebb antropológus, akinek sikerül 2 ép csontvázat, vagy egy törött csontokból álló csontvázat elsőként összerakni! Egy csontváz áll: 1 db koponya, 1 db test, 2 kar és 2 láb (jobb-bal)
Játékszabály: Osszatok minden játékosnak 6 lapot. A többit tegyétek középre egy pakliba. A játékkör az óramutató járásának megfelelő irányban kezdődik, legyen a legfiatalabb közületek az első. Az első játékos a többiek közül bárkitől kérhet lapot: megkéri játékostársát, hogy adjon neki egy kart (lábat, testet, koponyát) – éppen mire szüksége van ahhoz, hogy két teljes vagy egy törött csontokból álló csontvázat létrehozzon. (azt, hogy ép, vagy törött csontra van-e szüksége, tilos elmondani!) Ha a megszólított játékosnál van a kért kártyalap, úgy köteles azt odaadni.
- ha a kapott kártyalap nem törött csontot ábrázol, úgy a játékos tovább folytathatja a rablást (akár a már megszólított játékostársától kérhet új lapot, vagy új játékost választhat)
- ha a kapott kártya törött csontot ábrázol, akkor nincs több rablás, a következő játékos jön.
- Ha nincs a kért testrészt ábrázoló lap a kiválasztott játékosnál, úgy a kérőnek a központi pakliból kell húznia. Ha a húzott kártyalap pont azt ábrázolja, amit keresett, akkor tovább rabolhat. Ha más testrészt ábrázol, meg kell tartania a kártyát és továbbszáll a rablás joga.
Joker: A joker bármilyen testrészt helyettesíthet (töröttet és épet). Természetesen JOKER kártyát nem rabolhatsz az ellenfeledtől. Ha valakinek összegyűlt egy teljes csontvázhoz elég „alkatrésze”, azt leteszi maga elé (ebből már rabolni nem lehet!)
Ki nyer? Akinek sikerül 2 ép, vagy egy törött csontokból álló csontvázat elsőként összerakni.
MOST JÖN A JAVA! Ha nem vagy félős, sötétíts be, vagy várd meg a játékkal az éjszakát! (a sötétben való játék előtt tedd erős fénybe a kártyalapokat – pl. lámpa alá – hogy a különleges foszforeszkáló anyag fénnyel feltöltődjön).
A nagy kártyalap, amit a dobozban találsz alkalmas arra, hogy „feltöltés” után erre helyezd az osztás után kimaradt lapokat lefordítva, így majd nem kell keresgélnetek húzásnál a sötétben.

 

A játék tartalma:

- 30 db ép csontot ábrázoló kártya

- 12 db törött csontot ábrázoló kártya

- 2 db joker kártya

 

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3070900051607
Szállítási idő
1 munkanap
Méret
155 x 115 mm
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
bogoss_DJ05160
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló