40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Bisous Dodo - Jó éjt puszi kártyajáték - Djeco
Bisous Dodo - Jó éjt puszi kártyajáték - Djeco
5 960 Ft

Bisous Dodo - Jó éjt puszi kártyajáték - Djeco

Bisous Dodo - Jó éjt puszi kártyajáték - Djeco
Bisous Dodo - Jó éjt puszi kártyajáték - Djeco
Bisous Dodo - Jó éjt puszi kártyajáték - Djeco
Bisous Dodo - Jó éjt puszi kártyajáték - Djeco

Nagyon kedves játék, lefekvés előtt. A játék végén annyi puszit, dalt, simogatást kapunk, amennyi a kezünkben maradt kártyák mutatnak. Sokoldalúan használható a kártya a társas kapcsolatok építésében. Ez a játék telis-tele van szeretettel. Nagyon jól használható a kisgyermekünk lefektetésénél. Nagyobb testvér kis testvér közötti kapcsolat javítására.


Ajánlott korosztály
3 éves kortól
Játékosok száma
2 – 2 játékos részére
Várható kiszállítás
2024.06.14
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 960 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék célja: A lehető legtöbb lapot gyűjteni mielőtt a következő 3 lapot kapjuk: párna, takaró és a kedvenc maci.
Játékszabály: A játékos teljesen kiüríti a dobozt és az egyik gyerekfigurát az ágy dobozba teszi az ébren lévő „nyitott szem” oldallal felfelé. A másik figurát félre kell tenni. A játékvezető alaposan összekeveri a kártyákat és odaadja a paklit a játékosnak lefelé fordítva a lapokat. A játékos egyesével felfordítja a lapokat maga előtt. A lap, amit felfordít annyi puszit, dalt és cirógatást, csiklandozást mutat, amennyit kaphat később. De vigyázat! Minden alkalommal, amikor egy „nap” kártyát fordít fel, akkor el kell tennie 1, 2, vagy 3 kártyát a pakliból (a napocskák száma szerint). A „nap” kártyát és a kivett lapokat félre kell tenni. Amikor a játékos egy „párna” lapot húz, akkor azt a figura feje alá kell tennie az ágyba. A „takaró” lapot a figura lábára kell tennie, és a „kedvenc maci” lapot a figura mellé kell tenni, vagy a takaró fölé. Amint ez a 3 lap összegyűlik, akkor a játéknak vége van. A játékosnak oda kell adnia a játékvezetőnek minden kártyát, amit húzott. A vezető felfordítja azokat egyesével és annyi puszit, vagy csiklandozást ad, vagy dalt énekel, amennyi a kártyákon van (lásd kártya lábjegyzet). Amikor az egész kártyapakli el lett használva akkor „Jó éjszakát” kell mondani a figurának, mielőtt megfordítjuk (hogy az alvó „csukott szemű”oldalt mutassa), hogy mehessen aludni. Jó éjt!

 

A játék tartalma:

32 kártyalap

- 2 gyerekfigura

- 1 ágy


Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900051768
Méret
2,8 x 15,7 x 24,8 cm
Szállítási költség
1090
Djeco cikkszám
DJ05176
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
50206
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló