Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Barakka társasjáték
Barakka társasjáték
5 890 Ft

Barakka társasjáték

A Barakka egy messzi földön híres és bölcs uralkodó, Sadid al-Rashid kedvenc kártyajátékaként vonult be a történelembe. A nagy vezír nem csak legendás harcos, hanem kitűnő játékos hírében is állt.

Layla, a lánya volt a legféltettebb kincse, akit hercegek, nemesek próbáltak jobb kedvre deríteni. A lány halálos szerelembe esett egy furfangos észjárású, ám de alacsony sorból származó Omar nevű fiúval.

A Barakka egy könnyen és gyorsan tanulható, egyszerű szabályokkal rendelkező, de változatos játék, amit párban vagy egyedül lehet játszani. A játék alapja a szett gyűjtögetés, amit megfűszerez egy kellemes memória faktorral. A játékosok célja 5 különböző marokkói mintázat minél értékesebb szettbe gyűjtése, miközben igyekeznek fejben tartani a már megszerzett kártyáik értékeit, azokat ugyanis a játékvégi pontozásig már nem lehet megtekinteni.

Ajánlott korosztály
9 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 2 játékos részére
Várható kiszállítás
2021.09.23
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
15 – 20 perc
Raktáron
5 890 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 118 Ft
Részletek

Kétfős játék esetén a játékosok egyetlen, közös húzópakliból vagy a mellette lévő két dobópakli valamelyikéről szerezhetnek meg kártyákat és adhatják hozzá azokat a gyűjteményeikhez. Ám a begyűjtést követően a sorozataikban lévő lapok értékeit nem nézegethetik, mindig csupán a legfelső kártyjukat látják. Így rendkívül fontos lesz memorizálni a már megszerzett kártyákat, ha ugyanis valaki hibázik, és a sorozatában nem szerepel 1-es érték, vagy bármelyik lap duplán szerepelne, azt a színsorozatot elveszítette.

Az egyszemélyes játékmód ehhez képest annyit módosul, hogy két húzó- és egyetlen dobópakli van, a játékos pedig mindkettő húzópakliból húz egyszerre, 1 kártyát megtart, 1-et eldob, és a dobópakliból nem húzhat lapot. A kártyák értékeinek megnézése természetesen továbbra is tiltott.

Ezt a két játékmódot tovább tudja még fűszerezni a szabályban található 2 játékvariáció, valamint a 2 minikiegészítő pakli is.

Ha kíváncsi vagy rájuk, megtetszett a Barakka, akkor ne habozz, rendeld meg mielőbb, hogy téged is elcsábíthasson a mesés keletet idéző társasjáték!

A játék tartalma:
- 77 db kártya
- 1 játéktábla
- 3 játékszabály
- 14 token
Adatok
Márkanév
Vagabund
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999886467203
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
barakka_467203
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
Ilona
2021.08.31
Szuper kis játék! Kedvence lett az egész családnak, és nem győzünk várni. Emiatt is szeretnék rendelni még belőle, emiatt beállítottam az értesítést, és izgatottan várom!!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Dori17
2021.08.19
Nagyon gyönyörű a játék kivitelezése!! Egyszerű maga a játék, de amikor játszunk a tesómmal akkor már jóval nehezebb.:)) Nagyon sokat szoktunk nevetni, amikor játszunk, picit próbáljuk félre vezetni a másikat:)) szerintem örök kedvenc marad!! 5/6 csillagot érdemelne
Előnyök: -
Hátrányok: -