40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők kiegészítő

Az Expedícióvezetők sok új elemmel bővíti az alapjátékot: új eszközökkel, képességekkel, kártyákkal és 2 új kutatósávval. A legnagyobb újdonságok benne pedig az expedícióvezetők, akik mindannyian egyedi képességekkel rendelkeznek, így rendkívül változatossá teszi a játékot. Próbáljátok ki mindet!

 

A játék önmagában nem játszható, csak az Arnak elveszett romjai társasjátékkal együtt!


Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Játékidő
30 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8,8/10
Összetettség, nehézségi fok
összetett
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 630 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 43 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Arnak Expedícióvezetők Lost Ruins of Arnak: Expedition Leaders (2021)- Több lelet- és felszereléskártya, amelyek egyenesen az eredeti pakliba kerülnek.

- Egy piros bot körjelző, amely az alapjáték kék változatát váltja fel: A nem különösebben szükséges fizikai emlékeztető egy javaslatra, hogy mostantól minden kör végén két kártyát kell eltávolítani a bot mindkét oldalán, az alapjátékban szereplő egy kártya helyett. A játék előrehaladtával sokkal több kártya közül választhattok.

- Egy új, kétoldalas Templom pálya tábla - mindkét oldalát egy kicsit nehezebb megmászni, mint az alaplapra nyomtatottakat. Az egyik oldalon egy őrzőt is le kell győzni az út során, a másik oldalon pedig egy leletkártyát, amelyet a mászás közben fedezhettek fel.

- 6 új játékos tábla (és a hozzájuk tartozó kellékek), amelyek mindegyike egy-egy "expedícióvezetőt" képvisel, és mindegyikük saját, egyedi képességgel rendelkezik:

-A kapitány: a szokásos kettő helyett három felfedezővel indul. A fő táblán elhelyezett, általa választott asszisztensek egyikének akcióját is átveheti.
-A sólyomász: a sólyma absztrakt módon előre tud repülni, így jutalmakhoz és akciókhoz juthat hozzá útközben.
-A bárónő: sok aranyat kap, és sok felszerelést vásárolhat belőle.

-A professzor: sok iránytűt és kőtáblát kap, és ezeket használhatja a tárgyak megtalálására és aktiválására.
-A felfedező: a szokásos két munkás helyett csak egyet helyezhet el belőle, de a kör során többször is áthelyezhet helyszíneket.
-A misztikus: a félelemkártyákat erőteljes rituálékká tudja alakítani, amelyek erőforrásokat és akciókat kínálnak.

Bár mindegyik felfedező más-más komplexitású, egyik sem különösebben "bonyolult". Mindegyiknek van talán egy kis fél oldalnyi szabálya/viselkedési módja, amelyek nagyon könnyen emészthetőek és gyorsan érthetőek. A komplexitástól függetlenül minden Vezér elég kiegyensúlyozottnak tűnik, bár biztos vagyok benne, hogy ahogy megtalálod a neked tetsző Vezért, valószínűleg előnyösen fogod kihasználni a mélységüket. De ez inkább csak a játékban való jártasság, mint az egyensúlyi problémák. Ez kiegyensúlyozottnak tűnik.

És ennyi. Ha ismered az alapjátékot, akkor kevesebb mint fél óra alatt játszhatsz ezzel a bővítéssel, ha egyáltalán. Nincs nagy változás az alapszabályokban, nincs nagy mennyiségű olvasnivaló. Sőt, néhány forduló alatt el fogod felejteni, hogy egyáltalán egy bővítménnyel játszol. Valószínűleg ez a legjobb példa arra, hogy egy olyan bővítmény, amellyel találkoztam, azonnal és zökkenőmentesen illeszkedik az alapjátékba. Egy olyan bővítmény, amely inkább csak javítja az alapjátékot, minthogy modulokat vagy bővítményeket adjon hozzá.

 

DÍJAK ÉS KITÜNTETÉSEK
2022 UK Games Expo Best Expansion People's Choice Award győztese
2022 UK Games Expo Legjobb bővítmény jelöltje
2021 Golden Geek Legjobb társasjáték-kiterjesztés győztese
2021 Golden Geek Legjobb társasjáték-kiterjesztés jelöltje

 

Eredeti név: Lost Ruins of Arnak: Expedition Leaders (2021)

Tervezte: Elwen, Mín

Illusztrátor: Ondřej Hrdina, Jiří Kůs, Jakub Politzer, František Sedláček, Milan Vavroň


Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
5999556754039
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3,07/5
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
69323
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló