40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 899 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 899 Ft-tól

 

Ankh - Egyiptom istenei társasjáték
Ankh - Egyiptom istenei társasjáték
32 020 Ft

Ankh - Egyiptom istenei társasjáték

Az Ankh: - Egyiptom istenei társasjátékban a játékosok az ókori Egyiptom egyik istenének szerepét veszik át. Egymás ellen fognak versenyezni a követőkért. Ezt úgy teszik majd, hogy emlékműveket szentelnek imádatuknak, az egyiptomi mondavilág nagy szörnyeit toborozzák, hogy megmutassák hatalmukat, tevekaravánok kereskedelmi útvonalaival osztják fel a sivatagot, és harcolnak egymás ellen a nép szeretetéért. A végén csak egy marad a föld egyetlen igaz istene. 

Ajánlott korosztály
14 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Boardgamegeek.com értékelés
7.9/10
Összetettség, nehézségi fok
összetett
Várható kiszállítás
2022.09.27
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
60 – 120 perc
Raktáron
32 020 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 160 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Az ókori egyiptomiak sok istent imádtak, akik a mindennapi élet különböző aspektusait irányították. Az idők azonban változnak, és a lakosság egyre kevesebbet kezdett el imádni, a különböző isteneket összevonva, és a rajongásukat csak néhányra összpontosítva. Ahogy ez folytatódik, úgy haladnak a monoteista társadalom felé. Az istenek, megérezve, hogy mi történik, egymás között harcolnak azért, hogy ők legyenek az egyetlen isten, akinek a lakosság a rajongását adja. Egyet fognak imádni. A többit elfelejtik. 
Az ősi időkben, a Nílus mentén felvirágzott a civilizáció a folyó termékeny vidékének köszönhetően. Miként a lakosság gyarapodott, úgy erősödtek az isteneik is. Mindennek azonban most vége szakad! Az isteneket vagy lassanként elfeledik, vagy egymásba olvadnak. Az új istenek háborút vívnak a hatalomért és az emberek áhítatáért, mert csak egyikük győzedelmeskedhet. De vajon ki lesz az? Irányítsd Egyiptom egy különleges képességgel rendelkező istenét és vezesd a követőidet az öröklétért vívott küzdelemben! Alakítsd a tájat a kívánságod szerint, építs monumentumokat, gyűjts követőket, szerezz ankhképességeket és toborozz legendás őrzőket. Az emberek áhítatáért vívott küz­delemben erőre és ravaszságra is szükséged lesz, hogy uralhasd a birodalmat és túljárhass a vetélytárs istenek eszén. Ahogy az idő ho­mokja lepereg, a gyengék beleolvadnak az erősekbe vagy elfeledik őket. Végül csak egyetlen isten maradhat Egyiptomban!


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3,07/5
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
69312
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló