40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Acélmágnás társasjáték
Acélmágnás társasjáték
11 500 Ft

Acélmágnás társasjáték

Acélmágnás társasjáték
Acélmágnás társasjáték
Acélmágnás társasjáték
Acélmágnás társasjáték
Acélmágnás társasjáték

A '90-es évek végén egy bizonyos fajta cím uralta a társasjátékokat. Az olyan klasszikusok, mint a Catan és a Carcassonne, könnyen tanulhatóak voltak, és a stratégia, a véletlenszerűség és a játékosok közötti interakció nagyszerű egyensúlyát kínálták. Ahogy telt az idő, az előbbi kezdte uralni az utóbbi kettőt, és a játékok egyre nehezebbek és szárazabbak lettek.

A Acélmágnás nagyon is visszatér ehhez a régebbi paradigmához, és sok játékos számára ez egy üdvözlendő visszatérés. A játékosokat az ipari forradalom idején üzletembernek castingolja, olyan vállalkozásokat kell vásárolnod, amelyek olyan ellátási láncot hoznak létre, amelyből a legtöbb profitot tudod kihozni. És mint sok hasonló játék, ez is sokkal szórakoztatóbb, mint amilyennek hangzik.

Designer: Ivan Lashin


Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Boardgamegeek.com értékelés
7,5/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Várható kiszállítás
2024.06.14
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Nehézségi szint
Könnyű
Videós játékbemutató
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 500 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

AQcélmágnás társasjátékA játékot négy fordulóban játsszák, és minden forduló két fázisból áll: Aukció és termelés. Az árverés során 6-8 cégkártyát raknak ki az alapoldalukkal felfelé. A játékosok felváltva helyezik el egyik korongjukat az egyik ilyen kártyára, de nem lehet korongot helyezni egy kártyára, ha már van egy azonos értékű vagy színű korong. Így négy kártyára helyeztek korongokat.

Miután az összes korongot elhelyeztétek, a kártyákat balról jobbra haladva felbontjátok. Aki a legmagasabb értékű korongot rakta le, azé lesz ez a kártya, de előbb mindenki, akinek alacsonyabb értékű korongja van ezen a kártyán, kompenzációt kap, vagy az ábrázolt nyersanyagokat szorozva a korongja értékével, vagy egy feldolgozási képességet (X-et Y-ra cserélni), legfeljebb annyiszor, ahányszorosa a korongja értékének.

Miután az összes kártyát behajtották vagy eldobták, a játékosok a termelési fázisba lépnek, és a kártyáikat az általuk választott sorrendben használják fel. Minden cégkártyának van egy akciója - akár termelés, akár feldolgozás - az alapoldalán, és két akciója a továbbfejlesztett oldalán. A termelési fázisban minden kártyátokat egyszer használhatjátok arra, hogy nyersanyagokat nyerjetek, ezeket a nyersanyagokat más nyersanyagokká vagy pénzzé dolgozzátok fel, és fejlesszétek kártyáitokat.

Négy forduló végén az nyer, akinek a legtöbb pénze van.

A Furnace egyedi hatásokat tartalmazó kapitalista kártyákat is tartalmaz, és ha akarod, a játék elején minden játékosnak kioszthatsz egyet. További kihívást jelenthet, ha a játékosoknak "termelési láncot" kell létrehozniuk, és minden újonnan megszerzett cégkártyát a lánc valamelyik pontján kell elhelyezniük, és a játék hátralévő részére rögzíteniük kell.

DÍJAK ÉS KITÜNTETÉSEK
2021 Geek Media Awards A legjobb orosz fejlesztés győztese
2021 Geek Media Awards Legjobb orosz fejlesztés jelöltje
2021 5 Seasons Legjobb nemzetközi stratégia jelöltje

 

https://boardgamegeek.com/boardgame/318084/furnace

Tartalma


46 kártya
17 Capital lemez
40 szénkocka
20 vasrúd
15 olajoshordó
1 kocka
82 zseton
1 körszámláló
játékszabályok

Tervező: Ivan Lashin

Illusztrátor:Sergey Dulin, Marta Ivanova, Ilya Konovalov, Vadim Poluboyarov


Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999886467241
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,23/5
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
58947
Bemutató videó

Vélemények
Átlagos értékelés:
3 (1 vélemény)
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
Kovács Violetta
2022.10.27
Nekünk nagyon nem jött át.
Termékajánló