40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

A világ csodái társasjáték
A világ csodái társasjáték
17 270 Ft

A világ csodái társasjáték

Tegyünk egy fantasztikus utazást az ókorba a A Világ Csodái társasjáték segítségével, ahol Te lehetsz a legnagyszerűbb városok építője. Ebben a különleges stratégiai játékban a múlt híres vezetőinek szerepébe bújva hozhatod létre saját, lenyűgöző ősi városod.

Minden játékos aranyat fog felhasználni minden egyes körben, hogy építményeket alkothasson, melyekkel javíthatja városa gazdaságát. Egy gazdag, élelmet és kereskedelmet generáló város a népesség növekedésével is egybekövetkezik. Ezáltal látványosan bővítheted és fejlesztheted birodalmad.

A játék öt különböző típusú épületet kínál, melyek mindegyike különféle erőforrásokat szolgáltat városod számára, lehetővé téve annak fejlődését egy egyszerű telephelytől egészen a világ egyik legnagyobb városáig. Amikor az épületek minden oldalról teljesen körbe vannak véve, egy jól tervezett városrészt alkottál, ami rengeteg pontot hoz számodra.

Nem maradhatnak el az útépítések sem. Az úthálózat lehetővé teszi, hogy távolabbi területekre is elhelyezhess épületeket, így hozzáférhetsz természeti erőforrásokhoz, amik további győzelmi pontokat és előnyöket jelenthetnek.

A műemlékek és a csodák építése is kulcsszerepet kap. Ezek bár ingadozó mennyiségű győzelmi pontot ígérnek, de óriási mennyiségű aranyat emésztenek fel. Légy tehát bölcs az építkezés során, figyelemmel kísérve, hogy hol és mikor helyezed el őket, hiszen mindegyik különleges feltételekhez kötött, mint például szükségük lehet épületekre, utakra, természeti erőforrásokra vagy vízre a szomszédságukban.

A játék során fontos az aranygazdálkodás is, mert ha elfogy az aranyad, véget ér a köröd. Ezt követően új kör veszi kezdetét, új épületekkel és utakkal, amik minden játékos számára elérhetőek lesznek. Az a játékos, aki először éri el a maximális népességkorlátot, válik az ősi világ legnagyobb városa vezetőjévé, és ő lesz a A Világ Csodái győztese.

Ajánlott kor: 12 éves kor felett
Játékosok száma: 1-5 fő
Játékidő: 50-70 perc

Kövesd a városépítő mesterek útját, vásárold meg most a A Világ Csodái társasjátékot, és légy Te az ősi világ legjobb városának vezetője! Tervezz, építs és gyarapítsd városodat, miközben lenyűgöző műemlékeket emelsz. Garantált az izgalom és a szórakozás ebben a stratégiai és taktikai mélységekkel teli játékban. Hívj meg barátokat egy felejthetetlen játékélményre, mely során együtt fedezhetitek fel az ókori világ csodáit. Ne hagyd ki ezt a különleges kalandot!


Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
1 – 5 játékos részére
Játékidő
50 – 70 perc
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

17 270 Ft
Adatok
EAN
5999556754961
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,4/5
Szállítási költség
1090
Nyelv
Magyar
Cikkszám
69632
Bemutató videó
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló