40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

A király dilemmája társasjáték
A király dilemmája társasjáték
32 630 Ft

A király dilemmája társasjáték

A király dilemmája társasjáték egy interaktív narratív játékélményt kínáló társasjáték, melyben a számtalan elágazó történetvonal sokféle végkifejlethez vezethet. A játék mechanikájának alapját az eseménypakli folyton változó tartalma biztosítja. A játékosok az Ankist Királyság kormányát vezető különböző házakat képviselik.


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
3 – 5 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,9/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

32 630 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 163 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek


Ez a játék egy kitalált és gyakran kegyetlen fantáziavilágban játszódik. Úgy tervezték, hogy erkölcsileg kihívást jelentő helyzetek és nehéz döntések elé állítson. Sok dilemma, amivel szembe kell nézned, olyan érzékeny témákkal kapcsolatos etikai és erkölcsi döntéseket tartalmaz, amelyek felboríthatják a te vagy a veled játszó emberek érzékenységét , mint például az igazságtalanság, az erőszak, a rabszolgaság és a diszkrimináció. A játék időnként kellemetlen választás elé állít, hogy mit gondolsz, mi a helyes. helyes és aközött, ami a legjobb a győzelemhez. . Ne feledje, hogy ez egy igazságos játék , és egy kitalált karaktert játszol. Még akkor is, ha a játék világa követi a valós világ elemeit, semmit sem szabad valóságosnak venni.

A király dilemmája egy egyedülálló interaktív elbeszélői élmény, amely több elágazó történetszálat tartalmaz, amelyek számos lehetséges befejezéshez vezetnek. A játékban a kártyákat, matricákat és a játékosok képernyőit is tartósan alá kell írni, és a játéktábla is visszafordíthatatlanul megváltozik a játék eseményeinek alakulása során. A játszható játékok száma véges, és a kaland során hozott döntéseitől függően változik majd. Átlagosan körülbelül 15 órányi játékidőt fogsz játszani, ami körülbelül 15 játéknak felel meg. Amikor a történet a végére ér, a játéknak vége, és nem lehet újraindítani, és az elejéről újrajátszani.
Megjegyzés: Ahhoz, hogy a A király dilemmája™ játékélményét a legteljesebb mértékben élvezhesse, erősen javasoljuk, hogy mindig ugyanazzal a csoporttal játsszon.
Nem jelent azonban problémát, ha egy adott játékos kihagy egy néhány játékot.
A játék több ház képernyőjét is biztosítja, mint ami mint amennyire egy meccshez szükség van, így új játékosok is csatlakozhatnak a játékhoz. egy folyamatban lévő játékhoz (összesen legfeljebb 12 főig).

 

Minden körben húznak egy kártyát a "Dilemma-pakliból", és átélik a játék történetét, ahogy az kibontakozik. Minden kártya egy-egy problémát vet fel, amelyet a Tanácsnak kell megoldania a király nevében. A király belső körének tagjaiként a ti döntéseitek határozzák meg a történet előrehaladását és a királyság sorsát. Minden esemény csak egyszer történik meg: megvitatod és alkudozol a többi játékossal, majd végül döntést hozol, ami meghatározza a végeredményt, előreviszi a játék történetét, és esetleg további eseményeket szabadít fel.

A királyságot fenn kell tartanod, miközben a saját házad számára is előnyökre kell törekedned; ez a hatalmi harc háborúba, éhínségbe vagy lázadásba sodorhatja a királyságot, de teremthet gazdagságot és jólétet is. Ez a te döntéseidtől függ! A helyzet az, hogy minden döntésnek következményei vannak, és ami jó a királyság egészének, az lehet, hogy rossz a családodnak...

A nagyobb jó érdekében cselekszel, vagy csak magadra gondolsz?


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
9786155161919
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,25/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69357
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló