40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 899 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 899 Ft-tól

 

A Mars társasjáték
A Mars társasjáték
45 740 Ft

A Mars társasjáték

Elég bátor vagy, hogy részt vegyél az emberiség legnagyobb kihívásában?

Az egyik ilyen vállalkozás vezető űrhajósaként úttörőként szeretnél részt venni a Mars legnagyobb, legfejlettebb kolóniájának kialakításában. Kezdetben nagyon függsz a Földről érkező ellátmánytól, és sokat kell utaznod a Mars űrállomás és a bolygó felszíne között. Ahogy a kolónia terjeszkedik, úgy csökken a Földről származó anyagokra való rászorultságotok, ahogy bányákat, áramfejlesztőket, vízkitermelőket, üvegházakat, oxigéngyárakat és menedékházakat építetek. A Mars társasjátékban a célotok, hogy önellátó kolóniává váljatok, amely független minden földi szervezettől.

Ajánlott korosztály
14 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Boardgamegeek.com értékelés
8,2/10
Összetettség, nehézségi fok
nagyon összetett
Várható kiszállítás
2022.09.29
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
60 – 120 perc
Raktáron
45 740 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 229 Ft
Részletek

 Az első telepesek 2037-ben érkeztek a Marsra. Az alaptábor létrehozása utáni évtizedekben különféle magáncégek önfenntartó telepek kialakításán dolgoztak.

Az egyik ilyen vállalat vezető űrhajósaként részese lehetsz a legnagyobb, legfejlettebb Mars-kolónia kialakításának. Kezdetben teljesen a Föld támogatásától függsz, és sokat kell ingáznod az űrállomás és a bolygó felszíne között. Ahogy a kolónia növekszik, a földi nyersanyagoktól való függésed úgy csökken, bányák, energiagenerátorok, vízkinyerők, üvegházak, oxigéngyárak és menedékek építésével. A célod, hogy önfenntartó kolóniává váljatok, függetlenedve minden földi szervezettől.

 

A pilóta nélküli rover-missziók sikerét követően az Egyesült Nemzetek Szervezete létrehozta a Műveleti és Mars-kutatási Főosztályt (D.O.M.E.). Az első telepesek 2037-ben érkeztek meg a Marsra, és a Mars Base Camp létrehozását követő évtizedekben magánkutató cégek kezdtek el dolgozni egy önfenntartó kolónia létrehozásán. Az egyik ilyen vállalkozás vezető űrhajósaként úttörő akarsz lenni a Mars legnagyobb, legfejlettebb kolóniájának kialakításában, megvalósítva mind a D.O.M.E. küldetés céljait, mind a céged magánprogramját.

Kezdetben a Földről származó utánpótlástól függsz, és gyakran kell majd utaznod a Mars űrállomás és a bolygó felszíne között. Ahogy a kolónia idővel terjeszkedik, úgy fogjátok tevékenységeteket áthelyezni a bányák, áramfejlesztők, vízkitermelők, üvegházak, oxigéngyárak és menedékházak építésére. A célotok egy önfenntartó, minden földi szervezettől független kolónia kialakítása. Ehhez meg kell értenetek a víz, a levegő, az energia és az élelem - a túléléshez szükséges dolgok - fontosságát.

Merészelsz-e részt venni az emberiség legnagyobb kihívásában?

Az On Mars több fordulóban játszódik, amelyek mindegyike két fázisból áll - a kolonizációs fázisból és az űrsikló fázisból.

A kolonizációs fázisban minden játékos sorra kerül, amely során akciókat hajt végre. A rendelkezésre álló akciók attól függnek, hogy a tábla melyik oldalán állnak. Ha a Föld körüli pályán tartózkodik, tervrajzokat vehet, technológiákat vásárolhat és fejleszthet, valamint ellátmányt vehet a raktárból. Ha a bolygó felszínén tartózkodsz, a robotjaiddal épületeket építhetsz, ezeket az épületeket tervrajzok segítségével fejlesztheted, tudósokat és új szerződéseket vehetsz fel, új hajókat fogadhatsz, és a rovereddel felfedezheted a bolygó felszínét. Az űrsikló fázisban a játékosok utazhatnak a kolónia és a Föld körüli pályán lévő űrállomás között.

A Marson minden épület függ egymástól, és némelyikre szükség van a kolónia növekedéséhez. A kolonistáknak épített menedékházakhoz oxigénre van szükség, az oxigén előállításához növényekre, a növények termesztéséhez vízre, a víz jégből való kinyeréséhez energiára, az energia előállításához ásványi anyagok bányászására, az ásványi anyagok bányászatához pedig kolonistákra van szükség. Létfontosságú, hogy a kolónia minden egyes nyersanyagot biztosítani tudjon. Ahogy a kolónia növekszik, egyre több menedékre van szükség, hogy a telepesek túlélhessék a barátságtalan marsi körülményeket.

A játék során a játékosok küldetéseket is próbálnak teljesíteni. Ha összesen három küldetést teljesítettek, a játék véget ér. A játék megnyeréséhez a játékosoknak hozzá kell járulniuk az első marsi kolónia kialakításához. Ezt a játék során a játékosok Opportunity-pontok (OP) gyűjtésével jelképezik. Az a játékos, aki a játék végén a legtöbb OP-vel rendelkezik, győztesnek nyilvánítják.


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
4,66/5
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
69363
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló