40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

5 000 Ft - Társasjátékrendelés.hu ajándékutalvány
5 000 Ft - Társasjátékrendelés.hu ajándékutalvány
5 000 Ft

5 000 Ft - Társasjátékrendelés.hu ajándékutalvány

Az ajándékutalvány a www.tarsasjatekrendeles.hu oldalon használható fel. A megrendelés elkészítése során a 2. lépésnél, a szállítási és fizetési mód kiválasztásánál van lehetőség a kuponkód megadására. Felhasználható egy alkalommal, a megvásárlását követő egy évig! Az utalvány értéke pénzre nem váltható, kizárólag a beváltása során történő vásárlás végösszegéből vonható le. Egy megrendelés során egy darab ajándékutalvány beváltása lehetséges!

Az ajándékutalány emailben való kiküldése ingyenes! A szállítási módoknál kell kiválasztani!


5 000 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Dixit egy fantasztikus kártyajáték, amely garantáltan leköti a játékosokat. A játékot 3-6 fő részvételével lehet játszani, és az ajánlott korosztály 8 éves kortól kezdődik. Egy játék átlagosan 30 percig tart, így tökéletes választás lehet egy rövid időre szánt játékra.

A Dixit játékszabálya egyszerű, a játékosoknak a kártyáik közül kell kiválasztaniuk egyet, majd a kiválasztott kártyának egy olyan tulajdonságát leírniuk, amely az adott játékos számára leginkább jellemző. A többi játékosnak ezt a tulajdonságot kell kitalálnia, és kiválasztani egy saját kártyát, amely az adott tulajdonságot leginkább jelképezi. A játék célja, hogy minél több pontot szerezzenek a játékosok, és ezáltal nyerjenek.

A Dixit több elismerést is elnyert már, például a Spiel des Jahres díjat, amely a világ egyik legismertebb társasjáték-díja. A játék lenyűgöző illusztrációkkal rendelkezik, amelyek megkapóak és varázslatosak. A játék egyedi és kihívást jelentő játékmenete garantáltan leköt majd mindenkit, és remek szórakozást nyújt a barátok és a család számára.

Ha szeretnél meglepni valakit egy fantasztikus ajándékkal, akkor az ajándékutalványunk tökéletes választás lehet. Az ajándékutalvány 5 000 forint értékben használható fel a tarsasjatekrendeles.hu oldalon, és bármelyik termék megvásárlására felhasználható. Az ajándékutalvány emailben történő kiküldése ingyenes, és egy éven belül bármikor felhasználható. Adj egy fantasztikus ajándékot, és garantáltan mosolyt csalhatsz a megajándékozott arcára!
Adatok
Szállítási költség
1090
Cikkszám
TJR_5000
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló