40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

10 000 Ft - Társasjátékrendelés.hu ajándékutalvány
10 000 Ft - Társasjátékrendelés.hu ajándékutalvány
10 000 Ft

10 000 Ft - Társasjátékrendelés.hu ajándékutalvány

Az ajándékutalvány a www.tarsasjatekrendeles.hu oldalon használható fel. A megrendelés elkészítése során a 2. lépésnél, a szállítási és fizetési mód kiválasztásánál van lehetőség a kuponkód megadására. Felhasználható egy alkalommal, a megvásárlását követő egy évig! Az utalvány értéke pénzre nem váltható, kizárólag a beváltása során történő vásárlás végösszegéből vonható le. Egy megrendelés során egy darab ajándékutalvány beváltása lehetséges!

Az ajándékutalány emailben való kiküldése ingyenes! A szállítási módoknál kell kiválasztani!


10 000 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 50 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Társasjátékrendelés.hu weboldalán most megvásárolható egy 10 000 Ft értékű ajándékutalvány, amelyet bármilyen társasjáték megvásárlására fel lehet használni az oldalon. Ez a lehetőség remek ajándék lehet bármilyen társasjáték rajongónak!

A Társasjátékrendelés.hu oldalon számos kiváló minőségű társasjáték található, amelyek garantáltan szórakoztató és kihívást jelentő játékélményt nyújtanak. Ezek a játékok kiváló alternatívát jelentenek a számítógépes és mobiljátékokkal szemben, hiszen egy valódi társasjáték segítségével élőben lehet játszani barátokkal, családtagokkal vagy éppen idegenekkel.

A társasjátékok számos előnnyel rendelkeznek. Elsősorban fejlesztik a kommunikációs képességeket, a kreativitást és a problémamegoldó képességet. A társasjátékok játékidőtől függően lehetővé teszik a játékosság és a kikapcsolódás élményét, így azok alkalmasak lehetnek egy hosszú hétvégi vagy esti programra is.

Az ajándékutalvány használatával bárki széles választékban válogathat a Társasjátékrendelés.hu oldalán található játékok közül. A játékokat különféle korosztályoknak ajánljuk, a legkisebbektől a felnőttekig, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot. A játékok száma folyamatosan bővül az oldalon, így érdemes időről-időre visszatérni az oldalra, hogy értesüljünk a legújabb termékekről is.

Az ajándékutalvány felhasználása rendkívül egyszerű. Csak annyi a teendő, hogy a megrendelés során a szállítási és fizetési mód kiválasztásánál meg kell adni a kuponkódot. Az utalvány egy alkalommal használható fel, és a beváltása során lesz vonva le a vásárlás végösszegéből. Az ajándékutalvány emailben is megkapható, így a szállítási módoknál kell kiválasztani.

Ne habozz, vásárolj most egy 10 000 Ft értékű ajándékutalványt, és élvezd a társasjátékok által nyújtott élményeket barátaiddal vagy családtagjaiddal!
Adatok
Szállítási költség
1090
Cikkszám
TJR_10000
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló