40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Roxfort Expressz mechanikus modell

Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz modellkészlet
Modell mérete: 36*4.9*39 in (90.5*12.5*10 cm)
Csomag mérete: 37,8*17*5 cm (14,9*6,7*2 in)

Alkatrészek száma: 1 db: 504
Az összeszerelés becsült ideje: 7 óra
Szint: Haladó

Összeszerelés. Indulj velem a Roxfortba!
Lépj be a varázsvilágba, és csatlakozz Harryhez, Hermionéhoz és Ronhoz egy izgalmas utazásra a RoxfortTM Expressz fedélzetén az Ugears e különleges, működő modellvonatával. A londoni King's Cross pályaudvarról induló, a Roxfort kastély közelében található Roxmorts állomás célállomásával, ez a gyönyörű fa modellvonat egy rugós mozdonnyal, egy széntenderrel és egy személykocsival rendelkezik, amelyben az ifjú varázslóhősök három figurája látható, amint elindul az iskolába. Tekerd fel a modellt a speciális kulccsal, fordítsd el a füstcső Start/Stop kapcsolóját, majd figyeld a mozdony fogaskerekeinek, kerekeinek és összekötő rúdjainak megbabonázó mozgását, ahogy a mozdony zakatol előre. Az Ugears Roxfort Expressz 4 métert (a tenderrel és a kocsival együtt) vagy 6 métert (csak a mozdony) képes megtenni bármilyen sima, sík felületen. Ez a gyönyörű 3D-s fából készült modellvonat egy vágányszakasszal és a 9 ¾-es platform ütközőmegállóval is rendelkezik az elegáns statikus megjelenítéshez.

A jóképű mozdony önmagában vagy két kocsival - egy szénszállító tenderrel és egy személyszállító kocsival - összekapcsolva is közlekedhet. A tendernek van egy üres szénrekesze, amelyben a vonat felhúzható kulcsát vagy más apró tárgyakat tárolhatsz. Az utaskocsi három rekesszel, három nyitható ajtóval és levehető tetővel rendelkezik, így Harry Potter, Hermione Granger és Ronald Weasley figuráit speciális tartószerkezetekre helyezheted, amelyek a vonat mozgása közben oldalirányban mozognak. Ezeket a figurákat a vonat mellé is elhelyezheted statikusan, mintha a fiatalok arra várnának, hogy felszálljanak a varázslatos RoxfortTM Expresszre, hogy egy újabb félévet töltsenek a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolában.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

34 200 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 171 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Roxfort Expressz modell egy igazán különleges játék, amivel garantáltan leköti magát minden Harry Potter rajongó, de akár azoknak is nagyszerű választás lehet, akik szeretik az összeállítható modelljátékokat. A modell készítése kihívást jelenthet, hiszen az összeszereléshez nagy precizitásra és türelemre lesz szükség, de az eredmény igazán megéri majd az erőfeszítéseket.

A 504 darabból álló modell összeszerelése körülbelül 7 órát vesz igénybe, így ez a játék nem csak szórakoztató, de időtöltő is lehet. A Roxfort Expressz modell mérete 36*4.9*39 in (90.5*12.5*10 cm), így elég nagy, hogy látványosan mutassa meg az igényes részleteket.

A modellvonat egy rugós mozdonnyal, egy széntenderrel és egy személykocsival rendelkezik, amelyben az ifjú varázslóhősök három figurája látható, amint elindulnak az iskolába. A mozdony fogaskerekeinek, kerekeinek és összekötő rúdjainak mozgása igazán lenyűgöző látványt nyújt. A modellvonat 4 métert vagy 6 métert képes megtenni bármilyen sima, sík felületen.

Az Ugears Roxfort Expressz modell egy igazi kincs a Harry Potter rajongóknak, de akár azoknak is ajánljuk, akik szeretik a modellkészítést és az összeszerelhető játékokat. Ha szeretnél bepillantást nyerni a Roxfort varázsvilágába, akkor ezt a modellt neked találták ki.

Az Ugears Roxfort Expressz modell számos elismerést kapott, beleértve a 2020-as A' Design Award és a 2020-as Good Design díjat is. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját kezedből építsd fel a Roxfort Expresszt!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121454
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57332
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló