40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell

UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell
Öreg toronyóra mechanikus modell
Modell mérete: 7.9*3.8*2 in (20*9.7*5.2 cm)
Csomag mérete: 8.3*3.6*1 in (21*9.2*2.3 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 44
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

Ez a gyönyörű DIY fából készült óratorony modell egy mechanikus szerkezetet formázó torony, óralappal, mozgó fogaskerekekkel, mozgó ingával, szeszélyes figurákkal és egy időjárás-lapáttal a tetején. Tekerd a nagy fogaskereket, hogy mozgásba hozd az óra mutatóit, az ingát és az időjárási lapátot. Az időjárásjelző lapát egy trombitás, aki egy szélben fújó zászlót tart. A komikus hatás kedvéért az óra forgó percmutatójára egy ember van felfüggesztve, aki az életéért kapaszkodik. Egy másik férfi felmászik egy létrán az óra alá - talán egy takarító vagy órajavító? Az óra mögött egy gyanúsnak tűnő alak lép be egy rejtett ajtón - tolvaj, aki az óratoronyban tárolja zsákmányát, vagy talán egy púpos, aki az ebédjét hozza vissza? Találd ki a saját történetedet, miközben pörgeted a fogaskerekeket, és nézed, ahogy a szerkezet életre kel.

Az óratornyok központi helyet foglaltak el a középkori és reneszánsz európai városok életében. A 11. században feltalált óratornyok vészhelyzet esetén riadót fújtak; istentiszteletre, esküvőre vagy temetésre hívták az embereket; nyilvánosan mutatták be egy város gazdagságát vagy fontosságát; és még prózaibb módon tudatták a városlakókkal, hogy mennyi az idő, egy olyan korban, amikor a legtöbb embernek nem volt órája, és otthon sem volt órája. Az óratornyok gyakran tartalmaztak érdekes díszítőelemeket és innovatív óraszerkezeteket. A legtöbb középkori és reneszánsz óratornyot az idő, a háborúk vagy a modernizáció elvesztette, de néhány még megmaradt az európai városokban - például a Torre dell'Orologio a velencei Szent Márk téren, a prágai csillagászati óra a tizenkét apostol körmenetével, vagy a Zytglogge a svájci Bernben.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 340 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 27 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell egy fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy egy saját óratornyot építs magadnak. A modell során a 44 darab különböző alkatrészből kell összeállítani a toronyóra mechanikus szerkezetét, amely utána képes mozgásba hozni az óra mutatóit, az ingát, az időjárási lapátot és a tolvajt, aki az órában tartja a zsákmányát. Az óra nagy fogaskerekének tekerésével élvezheted a mozgásokat és a szerkezet életre kelését.

A modell összeszerelése egyszerű és nem igényel előzetes tapasztalatot. Az összeszerelés becsült ideje 1 óra, így bárki számára könnyen megépíthető. Az óratorny modell mérete 7.9*3.8*2 in (20*9.7*5.2 cm), a csomag mérete pedig 8.3*3.6*1 in (21*9.2*2.3 cm). A modell szintje könnyű, így akár családok, barátok vagy gyerekek együtt is élvezhetik az összeszerelés folyamatát.

Az UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell egy fantasztikus ajándék lehet mindenki számára, aki szereti a kihívásokat, az építést és a mozgásmechanikákat. A modell nem csak egy szórakoztató időtöltést kínál az összeszerelés során, hanem utána is remekül mutat majd bármelyik asztalon vagy polcon. Az óratornyok történelmi jelentősége és díszítőelemeinek használata garantáltan elvarázsolja majd az embereket, így az építési folyamat mellett egy kis oktatást is kapnak a korabeli óratornyokról.

Az UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell számos elnyert díjra büszkélkedhet, beleértve az IDEA (International Design Excellence Awards) bronzérmét is. Az UGEARS-modelljei minőségi fából készülnek és kiváló minőségű, környezetbarát anyagokat használnak.

Ha szeretnél egy egyedi és különleges darabot az otthonodba, vagy szeretnéd kipróbálni magad a mechanikus modellezés világában, az UGEARS Öreg toronyóra mechanikus modell az, amire szükséged van. Ne hagyd ki a lehetőséget, és építsd meg saját mechanikus óratornyodat!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121409
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57324
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló