40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Emeletes golyópálya mechanikus modell

UGEARS Emeletes golyópálya mechanikus modell
UGEARS Emeletes golyópálya mechanikus modell
UGEARS Emeletes golyópálya mechanikus modell
UGEARS Emeletes golyópálya mechanikus modell
Emeletes golyópálya emeletes emelő modellkészlet
Modell mérete: 27*26.5*27 cm (10.6*10.4*10.6 in)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 315
Az összeszerelés becsült ideje: 5 óra
Szint: Haladó

Az Ugears Emeletes golyópálya, az Ugears moduláris golyós pályák sorozatának harmadik darabjával folytatódik a móka a golyós pályákkal. A szórakoztató fa márványpályák növekvő gyűjteményének ez az egyedülálló belépője egy 3 szintes lépcsős felvonóval rendelkezik, amely felemeli a golyókat a tetejére a vidámparki kalandokhoz. Ez a fából készült barkácskészlet egyszerre 3D puzzle és szórakoztató játék. A Márványfutam emeletes emelő egy lenyűgöző felvonóval, három új pályaelemmel és érdekes csapda- és kioldómechanizmusokkal megszórva. Forgasd el a kézi kurblit, és figyeld, ahogy az üveggolyók különböző akadályokon keresztül teszik meg útjukat lefelé a lenti gyűjtőtálcába. Ebben a jól megtervezett barkács golyófutó pályában több pálya és elem van kompakt helyre zsúfolva.

Melyik golyó melyik pályán halad, és milyen kalandok várnak rád? A találgatás a móka része. A márványpálya emeletes emelő három fő márványpályával rendelkezik. Az elsőben egy golyócsapda található, amelyben három golyónak együtt kell működnie, hogy megmeneküljön. A harmadik golyó a hős, aki kinyitja a kaput a második csapdába esett golyónak, amely viszont kinyitja a kaput az első csapdába esett golyónak! Ezután mindhárom golyó egy kútba menekül. A második pálya egy száguldó hullámvasút, a harmadik pedig egy négyszintes rámpás ereszkedés. Az összes golyó a gyűjtőtálcában áll meg, ahol egy kapu mögött rendezett sort alkotva várják, hogy sorra kerüljenek az újabb kalandokra! Egy speciális billenőkar lenyomja a kaput, és minden egyes golyót a visszatérő pályára visz, ahol izgatott iskolásként szaladnak vissza a többszintes emelőhöz, hogy megkezdjék a következő kört.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

21 170 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 106 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Emeletes golyópálya ideális játék azoknak, akik imádnak építeni és kihívásokba szeretnének belevágni. A 315 alkatrészből álló építőkészlet összeszerelése az egész családnak tartalmas kikapcsolódást nyújthat, és akár 5 órára is lekötődhetnek az alkotással. A játék 3 szinten működik, így több gyermek is játszhat egyszerre, és egymás között versenghetnek a gyorsabb időért vagy a legjobb technikaért. Az Ugears Emeletes golyópálya emellett nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a finom motorikát, a problémamegoldó képességet és a türelmet is.

Az Ugears Emeletes golyópálya már több díjat is nyert a játék- és barkácskészlet kategóriában, ami csak tovább növeli a termék vonzerejét. A minőségi faanyagból készült építőkészlet a legmagasabb színvonalú, és garantáltan hosszú évekre szóló játékélményt nyújt. Az Ugears Emeletes golyópálya nem csak egy játék, hanem egy élmény, amivel az egész család szórakozhat és számtalan kalandra indulhat.

Ha szeretnéd megvenni az Ugears Emeletes golyópályát, akkor most a lehetőség adott, hogy otthonodba varázsolj egy kis vidámságot és kihívást a gyerekeknek. Az Ugears Emeletes golyópálya remek ajándék lehet a születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen ünnepi alkalomra. Rendeld meg most az Ugears Emeletes golyópályát, és élvezd az együtt töltött időt a családdal!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121393
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57322
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló