40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Steampunk óra

UGEARS Steampunk óra
UGEARS Steampunk óra
UGEARS Steampunk óra
UGEARS Steampunk óra
Steampunk óra mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 2.1*3.1*4.9 in (5.3*7.8*12.5 cm)
Csomag mérete: 3.5*10.8*0.4 in (9*27.5*0.9 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 43
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

A Steampunk esszenciája, az Ugears "Steampunk óra" 3D puzzle azért van itt, hogy emlékeztessen ennek az egyedülálló stílusnak az igazi szellemére, amely ötvözi a művészetet, a tudományt és a lenyűgöző mechanikát.

Ez a modell egy óra miniatűr utánzata, finom faragott testtel és egy okos mechanizmussal, amely mozgásba hozza a fogaskerekeit, és mozgásba hozza az óra mutatóit. A Steampunk óra gyönyörű csipkeszerű díszei között virágminták, a Nap, a csillagok és a Hold is szerepelnek.

A modell gyönyörű fogaskerekeihez tartozik egy eredeti 90 fokos szögkapcsoló, amelyet megfigyelhetsz, amikor a mechanizmus működik. Az intelligens fogaskerék-kapcsolás mellett az Ugears mérnökei egy másik érdekes funkciót is megvalósítottak: a nem szinkronizált óramutatók ugyanazon a tengelyen ülnek. Mindegyikük a saját tempójával mozog.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 470 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 22 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Steampunk óra egy olyan mechanikus modellkészlet, amely garantáltan lenyűgözi az építőjét. A Steampunk stílus egyedülálló szellemét idézi fel, amely magában foglalja a művészet, a tudomány és a mechanika ötvözetét. Az óra miniatűr utánzata finom faragott testtel és egy okos mechanizmussal rendelkezik, amely mozgásba hozza a fogaskerekeit és az óra mutatóit.

Az összeszerelése egy könnyed és élvezetes kihívás, amely körülbelül egy órát vesz igénybe. A dobozban 43 alkatrész található, amelyeket egyedül vagy barátokkal együtt építhetsz össze. Az eredeti 90 fokos szögkapcsoló és a szépen kidolgozott fogaskerekek megfigyelése közben valóban érezni fogod a mechanika varázsát.

Az Ugears Steampunk óra nem csak egy szórakoztató kihívás az építőknek, hanem egy gyönyörű kiállítási tárgy is. A csipkeszerű díszítések között virágminták, a Nap, a csillagok és a Hold is megtalálhatóak. A nem szinkronizált óramutatói pedig még több különleges és izgalmas részletet rejtenek magukban.

A Steampunk óra ajánlott életkora 14 éves kortól, és egyedül vagy akár barátokkal együtt is játszható. A játékidő egy óra, de a modell később is csodálatos kiállítási tárgyként szolgálhat, amely mindig emlékeztetni fog a mechanika és az építés varázsára.

Az Ugears Steampunk óra több díjat is nyert a világ különböző pontjain, és egy igazi gyöngyszem a játékosok és a mechanikus modellek rajongói számára. Ha szereted a kihívásokat és a mechanikát, vagy egyszer csak szeretnél egy igazán különleges ajándékot adni valakinek, akkor az Ugears Steampunk óra a tökéletes választás.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121027
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57313
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló