40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS játékmester konzol

UGEARS játékmester konzol
UGEARS játékmester konzol
UGEARS játékmester konzol
UGEARS játékmester konzol
Játékmester konzol mechanikus fából készült eszköz társasjátékokhoz
Kihajtogatva: 35,4*7,1*13 hüvelyk (90*18*33 cm)
Összehajtva: 11,8*2,8*13 in (30*7*33 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*2 in (37.8*17*5 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 160
Az összeszerelés becsült ideje: 3 óra

A szerepjátékok szerelmeseinek izgalmas gyűjteménye, az Ugears Games újabb figyelemre méltó kiegészítést kap: az Ugear varázslói által újragondolt, egyedi módon újragondolt, örök népszerű játékkiegészítő. Az Ugears szeretné bemutatni - a Játékmester konzolt
Összehajtogatva ez a szokatlan megjelenésű eszköz egy nagy könyvre hasonlít. Teljesen kibontva egy összecsukható képernyőként nyílik ki, négy panellel, amelyek mindegyike egy-egy speciális gumiszalagos rögzítéssel rendelkezik egy A4-es méretű papírlap befogadására. Természetesen nem kell mind a négy panelt egyszerre használni. Ha helyet kell spórolnia a játékasztalon, akkor egy vagy két panelt könnyedén elhajthat.

A Játékmester konzol különleges fogása a központi eleme: egy egyedi kockatorony. Ez a központi panelek közé épített extra játékkiegészítő arra szolgál, hogy a játékmestert szolgálja, ha titokban szeretné dobni a kockát anélkül, hogy az eredményt a játékosoknak megmutatná.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

22 360 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 112 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Játékmester konzol egy nagyszerű választás azoknak, akik szeretnek társasjátékokat játszani. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a játékmenetet még szórakoztatóbbá és izgalmasabbá tegyük. A konzol mechanikus és fából készült, így nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is kellemes látványt nyújt. Az összeszerelése egyszerű és szórakoztató, így egyaránt alkalmas gyerekeknek és felnőtteknek is. A termék kiváló minőségű alkatrészekből áll, így biztosan hosszú ideig használható lesz.

A Játékmester konzol lehetővé teszi, hogy akár 4 játékos is részt vegyen egy játékban. A játékmenet időtartama változó, de általában 30-60 perc között van. Az ajánlott életkor 14 éves kortól, így felnőttek és tinédzserek egyaránt élvezhetik a játékot.

Az Ugears már számos díjat nyert a társasjátékok területén, és ez az újabb termék is bizonyítja, hogy a cég a legmagasabb minőséget nyújtja. A Játékmester konzol szerelése és használata egyszerű, de mégis izgalmas és kihívást jelentő. Ez a termék remek ajándék lehet barátoknak és családtagoknak, akik szeretnek együtt játszani.

Ha szeretnél egy olyan eszközt, amely még szórakoztatóbbá teszi a társasjátékokat, akkor az Ugears Játékmester konzol tökéletes választás számodra. Ez az eszköz garantáltan felkelti majd az érdeklődést és izgalmas élményt nyújt minden játékosnak. Ne habozz, vásárold meg ma és kezd el élvezni a játék élményét!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120921
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57300
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló