40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
31 800 Ft

Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell

Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Heavy Boy kamion mechanikus modellkészlet, VM-03
Modell mérete: 15*5.1*6.7 in (38*13.5*17.8 cm)
Csomag mérete: 14,.6*6.7*2 in (37.8*17*4.2 cm)

Elemek mennyisége: 541 db
Az összeszerelés becsült ideje: 8-9 óra
Szint: Haladó

Elképzelted-e már magad egy nagy, erős teherautó volánja mögött, amint az autópályán cirkálsz, egyedül a gondolataidban, és nézed, ahogy a táj elhalad melletted. Mindig is volt egyfajta romantikája vagy misztikuma a távolsági kamionosnak, az utolsó cowboynak. Egy hatalmas lócsapattal a motorháztető alatt a kamionos a legnagyobb fickó (vagy lány) az úton, és néha a legmagányosabb. De megvan neki a nyílt út szabadsága, a folyton változó irodai kilátás és egy olyan nagy munkahely, mint maga az ország. Akár független tulajdonos fuvarozó, akár elkötelezett céges ember, az úton töltött idő kitisztítja a fejét, és még jobban megbecsüli az otthon, a családjával töltött időt. Kora reggel van: az autópályán kúszó köd álmos hideggel tölti meg a levegőt. Fogj egy erős kávét a kamionparkolóban, tedd be a kedvenc zenédet, és engedd, hogy a képzeleted elvigyen egy hosszú távú útra az Ugears Heavy Boy Truck VM-03-ban.

A modern nehéz teherautó prototípusát az amerikai Alexander Winton találta fel 1898-ban. Winton egy Clevelandben található kis gyárban gyártott autókat, és mivel úgy kellett eljuttatnia azokat az Egyesült Államok különböző részein élő ügyfeleihez, hogy közben ne kerüljön kilométeróra az autók kilométerórájára, kidolgozta egy olyan nehéz teherautó koncepcióját, amely pótkocsi segítségével nagyméretű rakományt tud szállítani. A pótkocsis teherautók széles körű használata azonban valójában az 1920-as években az aszfaltozott utak fejlesztésével kezdődött, és az Egyesült Államok államközi autópálya-rendszerének 1956-os megalakulásával indult be. Ma a teherautósok, az autópályák meg nem énekelt hősei az USA-ban az összes teheráru közel háromnegyedét szállítják. A teherautók és a volán mögött ülő férfiak és nők nélkül a Föld minden nemzetének gazdasága megállna.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

31 800 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 159 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Heavy Boy kamion lehetőséget ad arra, hogy te is belebújva a teherautós életbe, elkészítsd saját, mechanikus modellkamionodat. A készletben 541 elem található, amelyek összeszerelése nagyjából 8-9 órát vesz igénybe, így az egész család számára egy remek csapatépítő feladat lehet. Az elkészült kamion mérete 15*5.1*6.7 in (38*13.5*17.8 cm), így akár a polcodon is helyet foglalhat.

Az Ugears Heavy Boy kamion készletének összeszerelése azonban nem csak szórakoztató, hanem fejleszti is a kézügyességet és a logikai gondolkodást. A készlet összeszerelése a haladó szintű játékosoknak ajánlott, így a kihívás garantált. A játékideje pedig annyi, amennyi időt szeretnél vele eltölteni, bármikor újrakezdheted az összeszerelést, hogy tökéletesítsd a kamionodat.

Az Ugears Heavy Boy kamion több díjat is elnyert, többek között a Tillywig Top Fun díjat és a Creative Child Magazine kreatív játék díját. Ez a mechanikus modellkészlet tehát nem csak szórakoztat, hanem elismerést is kapott a szakemberektől.

Ha szereted a kihívásokat és a társasjátékokat, akkor az Ugears Heavy Boy kamion készletével garantáltan jó választásod lesz. Készítsd el saját kamionodat és élvezd az összeszerelés folyamatát, valamint a kész modell szépségét. A Heavy Boy kamion egy igazi klasszikus, amely magával ragad, és a te otthonodba hozza az autópálya romantikáját. Rendeld meg most, és légy Te is a teherautósok között!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120860
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57294
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló