40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Lépcsős golyópálya modell

UGEARS Lépcsős golyópálya modell
UGEARS Lépcsős golyópálya modell
UGEARS Lépcsős golyópálya modell
UGEARS Lépcsős golyópálya modell
UGEARS Lépcsős golyópálya modell
UGEARS Lépcsős golyópálya modell
Marble Run lépcsős emelő modellkészlet
Modell mérete: 11.6*10.6*10.8 in (29.5*27*27.5 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 355
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 8 óra
Szint: Haladó
Bemutatjuk a Marble Run lépcsős emelőt, az Ugears moduláris márványpályák sorozatának második darabját. Ez a szórakoztató és lenyűgöző fából készült golyófutó egy ötletes, 3 lépcsős, váltakozó emelőmechanizmussal és egy sor új funkcióval rendelkezik, amelyek lekötik a figyelmet, miközben a golyók ciklikus útját figyeli. Ebben a barkács golyós futópályában több pálya és elem van kompakt helyre összezsúfolva.

A modell 3 fokozatú váltakozó felvonóval rendelkezik, amely előre-hátra adja az üveggolyókat, miközben azok felkapaszkodnak a tetejére, hogy megkezdjék vidámparki kalandjaikat. Melyik golyó melyik pályára kerül, és melyik jut le először? A Marble Run lépcsős emelő egy 3 golyós akkumulátort tartalmaz, amelyben a harmadik golyó kinyitja a csapdába esett első és második golyó kapuját, és mindhármat elindítja az eltérő pályán. Három pálya van: az első egy 2 golyóból álló akkumulátort és szerpentinpályát tartalmaz, a második egy C alakú bölcsőben lévő kalapácshinta, a harmadik pedig egy örvény vagy tölcsér. Minden golyó végül átmegy a gyűjtőtálcán és a hintalemelőbe kerül. Egy billenőkapcsoló mechanizmus vagy visszaküldi a golyókat a visszatérő pályán a 3 lépcsős felvonóba, vagy (és itt válik igazán izgalmassá!) egy másik csatlakoztatott Ugears golyópályára.

Az Ugears golyószalagok sorozatát úgy terveztük, hogy moduláris legyen, azaz minden modell önállóan is működik, vagy pedig frontálisan vagy oldalirányban összekapcsolható más, azonos vagy eltérő kialakítású Ugears golyószalagokkal (2 vagy 4 modell csatlakoztatható, párban, a készlethez mellékelt speciális csatlakozók segítségével). A pálya végén lévő billenőmechanizmus a golyókat egyik vagy másik irányba, vagy mindkét irányba (a csatlakoztatott súlytól függően) küldheti, visszavezetve a golyókat az eredeti emelőhöz, vagy egy másik golyópályára küldve őket. Az egymás melletti golyópályákkal most már egy csodálatos, összetett, összekapcsolt elemekből álló rendszerrel rendelkezik, amelyet egyetlen kurbli hajt. Olyan, mint egy miniatűr vidámpark! Tartsd szemmel kedvenc golyódat - ki tudja, hová kerül, mikor tér vissza a kiindulási pontjára, vagy milyen körutakat tesz meg útközben!
Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron
18 760 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 94 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121287
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57285
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló