40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
12 190 Ft
10 112 Ft
17

Nidavellir társasjáték

Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték

Nidavellir társasjáték leírása

Nidavellir, a törpék mérhetetlen kincsektől gazdag birodalma, ahol a jólét már egy ezredéve tart, és ez bizony a birodalom lakóin is meglátszik. A jóféle serital patakokban folyik, a tavernák sosem zárnak be, az utcákon a mulatozás és tivornyázás kakofóniája hallik.

Azonban Fafnir, a mérhetetlenül kapzsi és gonosz sárkány lerázta magáról láncait, melybe még a hegyek is beleremegtek, és a törpék vére ezer év óta először megfagyott. A duhajkodás és dőzsölés kora véget ért, eljött az idő, hogy a törpék ismét munkába álljanak.

Ezért hát nektek, elvalandoknak, nemesi születésű hadvezéreknek kell népetek élére állni, és a haza, becsület és bajtársiasság fényében seregbe toborozni... áh, mit szépítsük? Menjetek a kocsmákba és fizessétek le ezeket a semmirekellőket, hogy végre megmozdítsák elkényelmesedett ülepüket!

Így tehát erszényeitekkel, amik a játék elején nem túl vaskosak, felszerelkezve kell a birodalom 3 leghíresebb és legkiválóbb kocsmáját bejárnotok, és egymást felül licitálva felbérelnetek a sör vedelő törpéket magatokhoz csábítani. Mert hátszép dolog a hazaszeretet, de a nap végén mégis csak a jól mért aranyért mérik ki a következő korsót!

Merülj el Nidavellir bűvöletében, a társasjátékban, ahol a stratégia és az ügyes taktikázás dönt a sikeredről. Tarts lépést ellenfeleiddel, licitálj okosan, és győzd le a gonosz Fafnir sárkányt, miközben a leghősiesebb törpék seregét toborozod a birodalmadba. Éld át a kalandot, mely nem csak a győzelemről, de a baráti társaságról és a feledhetetlen játékélményről is szól!

Ne habozz! Tedd kosárba már ma a Nidavellir társasjátékot és élvezd a végtelen órányi szórakozást, amelyet ez a kivételes játék nyújt. Legyél te a legügyesebb hadvezér, aki a törpék birodalmát a dicsőség útjára vezeti!


Ajánlott korosztály
10 éves kortól
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Várható kiszállítás
2024.06.14
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Videós játékbemutató
Kártya méret
118 db / 54 x 80 mm
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 190 Ft
10 112 Ft
Kezdete: 2024.06.10   Vége: 2024.06.30
Kedvezmény 17
Megtakarítás 2 078 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Maga a játék tehát licitálásból és szett gyűjtésből fog állni, egy érdekes csavarral megfűszerezve. Minden játékos 5-5 érmével rendelkezik a játék teljes szakaszában, amikből 3-at mindig a licitálásokra költ, 2 a tarsolyában marad. Akad azonban egy 0-s értékű érme, amivel ugyan licitálást nem lehet nyerni, viszont ezzel az érmével lehet az erszényben maradt másik két érmét fejleszteni.Bármikor, amikor valaki licitálásra 0-s érmét rak, ugyanúgy részt vesz a licitálásban, de a megmaradt 2 érméjének az értékét összeadja, az egyik érméjételdobja, és a helyére a közös készletből elvesz egy új érmét, aminek az értéke az előző kettőnek az összege volt. Nem elég tehát csak licitálgatni, fontos észben tartani, hogy az érméket fejleszteni kell, és ezek időzítésén is rengeteg múlhat.

A játék másik aspektusa a szett gyűjtögetés. A törpék 5 klánba tartoznak, mindegyik más módon jelent győzelmi pontokat, ha viszont egy sort össze tud valaki állítani, tehát minden klánból van 1-1 tagja, azért értékes, erős hősre tehetszert. Minden újabb sor újabb hőst jelent, amit nem könnyű kivitelezni, viszont nem is mindig célravezető taktika csak a hősöket gyűjteni.

A játék tartalma:

- 118 kártya (54 x 80 mm)

- 3 kocsmacégér,

- 5 királyság térképtábla,

- 3 drágakőcsere jelölő

- 6 drágakő

- 60 aranyérme

- 1 királyi kincstár

- 4 kártyatartó

- 1 pontozótömb

- 1 játékszabály


Adatok
Márkanév
GRRRE Games
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999566844737
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,22/5
Szállítási költség
1090
Ajánlott kártyavédő
57341 - Premium Yucatan Narrow kártyavédő Mayday kártyavédő -100 db - 54x80 mm - MDG-7109
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
55868
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló