Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 890 Ft - 24 990 Ft
Ajánlott korosztály (éves)
3 éves - 120 éves
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 100 játékos részére
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Várható játékidő (perc)
5 perc - 222 perc
Összetettség, nehézségi fok
Játékidő (perc)
2 perc - 222 perc

Bulikra, partikra ajánlott játékok

PRÓBÁLD KI PARTIJÁTÉKAINKAT, HOGY MÉG JOBB LEGYEN A BULIN A HANGULAT!
A házibulik, szülinapi partik, családi összejövetelek hangulatát könnyen feldobhatjátok azokkal a társasjátékokkal, amiket pont erre terveztek és készítettek alkotóik, ezért nevezzük ezeket a partijátékoknak. Vannak köztük, amik már akár ketten is játszhattok, de túlnyomó részük 3 vagy több játékossal az igazi.


338termék241320
338termék241320

A legismertebb sikerjátékok közül nagyon sokat ebben, a szórakoztató kategóriában találsz meg és valós készletről meg is tudsz rendelni.
A legnagyobb kedvenc a Dixit és a Dixit kiegészítők, a Fedőnevek játék több változata, a Csak egy társasjáték, a Concept és természetesen az Activity játékcsalád számos tagja. Egytől-egyik számtalan rangos díj nyertesei, és az Év játéka díjat is mind elhódította.
A Top10 társasban el kell engednetek a fantáziátokat és minél, hogy minél nagyobbat és furcsábbat mondjatok. Nektek kell egy előre megadott szituációt leírni különböző módokon a számoknak megfelelően, hogy az egyik játékos sorba tudja rendezni őket és mindenkiről kitalálja, milyen számot kapott.
A Dobble társas több változatban megtalálható választékunkban, és mindegyik hihetetlen gyorsan pörgő versenyt teremt, ahol a játékosoknak az a célja, hogy megtalálják az egyforma elemeket a kártyáikon, ami bár elsőre egyszerűnek hangzik, de kifejezetten sok gyakorlást igényel, hogy valaki igazán jó lehessen benne.
Az Időzített bomba játékmenete során a játékosoknak titkos szerepük alapján kell segíteniük, vagy éppenséggel hátráltatniuk a Big Benbe elhelyezett időzített bomba hatástalanítását. Sherlock Holmes csapatát kell segíteni a bomba hatástalanításában, vagy Moriarty egyik társaként kell mindent elkövetni annak felrobbantásáért. Mindezt persze úgy, hogy a többiek lehetőleg ne jöjjenek rá, ha esetleg nem a megfelelő oldalon állna az illető.
A Vigyázz 6 kártyajátékban egyetlen fontos dolgra mindenképp kell figyelnetek. Ne legyetek hatodikak, mert akkor negatív pontjaitok szaporodnak! A lényeg, hogy okosan taktikázzatok a rendelkezésetekre álló lapokkal és ügyesen vigyétek bele a többieket a számukra előnytelen szituációkba, hogy ne ti legyetek, aki pórul jár.