40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 570 Ft - 18 231 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
2 éves kortól - 19 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 99 játékos részére
Játékidő (perc)
2 perc - 222 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

Társasjátékok kártyával

Társasjátékok kártyával

Kedves Játékos!

Tudtad, hogy a társasjátékok kártyával kategória a tarsasjatekrendeles.hu oldalon színes és izgalmas választékot kínál Neked és barátaidnak? Ezek a játékok kiválóak arra, hogy egy esős délután vagy egy vidám esti összejövetel során felejthetetlen élményekben legyen részetek.

Ezek a játékok merőben eltérő témákkal és játékmechanizmusokkal rendelkeznek, így garantáltan találsz közöttük olyat, ami mindenki számára élvezetes lesz. Legyen szó stratégiáról, gyorsaságról vagy akár szerencséről, mindenki megtalálhatja a neki való kihívást.

Fontos számunkra, hogy pontos és valós leírást adjunk minden játékról, hogy a választás során teljes képet kaphass: milyen korosztálynak ajánlott, hányan játszhatják, és mennyi időt vesz igénybe egy-egy parti.

Néhány kiemelt játékunk:

  • Catan telepesei - stratégiai játék, ahol a játékosok erőforrásokat gyűjtenek és településeket építenek.
  • UNO - dinamikus és szórakoztató kártyajáték, ami a reflexeket és stratégiát is próbára teszi.
  • Exploding Kittens - izgalmas és humoros kártyajáték, ahol a cél, hogy ne robbanjon fel a kezedben a cica.

Nem csak a játékok változatossága miatt érdemes minket választani, hanem mert a tarsasjatekrendeles.hu oldalon gyors és kényelmes vásárlási élményt biztosítunk minden kedves vásárlónknak. Ráadásul, ha most rendelsz, kedvező árak és akciók várnak!

Ne habozz, válaszd a minőségi időtöltést, és legyen a következő társasjáték estétek emlékezetes! Fedezd fel a társasjátékok kártyával kategóriánkat még ma, és találd meg a tökéletes játékot a következő összejövetelre!


258termék 180
258termék 180

Kártyajátékok Széles Választéka

Kedves Játékos! Üdvözlünk a társasjáték kínálatunkban, ahol a kártyajátékok színes világába kalauzolunk el. Itt mindent megtalálsz, ami egy jó játékhoz szükséges – legyen szó egy gyors Uno partiról vagy egy estét betöltő Dobble játékról.

Ha valami komplexebb kihívást keresel, akkor a stratégiai mélységekkel rendelkező Dominion, a mágikus Magic: The Gathering, vagy a legendás Pokémon kártyajáték vár rád. Ezek a játékok nem csak szórakoztatnak, de fejlesztik a taktikai gondolkodásodat is.

Az a nagyszerű a kártyajátékokban, hogy bárhol játszhatók – legyen szó egy hosszú utazásról, egy baráti összejövetelről vagy egy családi estéről. Könnyen hordozhatóak, így bármikor előveheted őket, ha egy kis szórakozásra vágysz.

A Társasjátékok kártyával kategóriánkban olyan játékokat találsz, amelyekkel garantáltan izgalmas és felejthetetlen pillanatokat tölthetsz el. Ha imádod a kártyajátékokat vagy csak egy új hobbira vágysz, látogass el webáruházunkba, és válaszd ki a neked leginkább tetsző játékot!

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, válaszd a minőséget, válaszd játékainkat! Böngéssz kínálatunkban, és találd meg azt a kártyajátékot, amely a te és barátaid, családod számára is tökéletes választás lesz. Szerezz örömöt egy kártyapaklival!