40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 670 Ft - 13 911 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
5 éves kortól - 16 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 20 játékos részére
Játékidő (perc)
10 perc - 80 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok

Műveltségi és kvízjátékok

A Tarsasjatekrendeles.hu műveltségi és kvízjátékok kategóriája az ideális választás minden olyan játékos számára, aki szeretne szórakozni és egyben fejleszteni a tudását. Ezek a játékok kihívást jelentenek, és segítenek a játékosoknak új dolgokat tanulni.

A műveltségi és kvízjátékok változatos témákat fednek le, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot. A kategóriában megtalálhatóak az egyszerűbb játékok, amelyek szórakoztató kérdéseket tartalmaznak, valamint a nagyobb kihívást jelentő játékok, amelyekben a játékosoknak mélyebb tudást kell felmutatniuk. A kategóriában megtalálhatóak az ismert játékok, mint például a Triviál Pursuit, a Brain Box vagy a Bezár a bazár!, valamint a kevésbé ismert játékok, amelyek mégis rendkívül érdekesek és szórakoztatóak.


29termék 129
29termék 129

A műveltségi és kvízjátékokban a játékosoknak meg kell válaszolniuk különféle kérdéseket, és gyakran különböző készségeket kell felmutatniuk, mint például a gyors reakcióidő, a logikai gondolkodás vagy a kreativitás. A játékok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a játékosok új dolgokat tanuljanak, vagy átismételjék a már megszerzett tudásukat.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk a műveltségi és kvízjátékok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha szeretnénk egy szórakoztató és fejlesztő játékot játszani, akkor a Tarsasjatekrendeles.hu műveltségi és kvízjátékok kategóriája az első hely, ahová érdemes ellátogatnunk. A széles választék, a minőségi termékek és a felhasználóbarát felület mind-mind garantálják, hogy a játék igazi élmény lesz.