Magyar népmesék társasjáték

Raktárkészlet: VAN
Magyar népmesék társasjáték
Magyar népmesék társasjáték
Magyar népmesék társasjáték
Magyar népmesék társasjáték
Várható kiszállítás : 2020.09.29
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Ezek a mesék mindenki számára ismerősek. Nagyszülők, szülők és gyerekek is jól ismerik a magyar népmeséket és persze a mesék szerplőit is. Ebben a gyönyörűen kivitelezett társasjátékban a magyar népmesék kedvenc szereplőinek bőrébe bújva indulhattok el, hogy egy-egy mesében szerencsét próbáljatok. Játékosként lehetsz Tündérszép Ilona, Fehérlófia, Fából faragott királyfi, az Okos lány, a Csillagszemű juhász vagy akár a Legkisebb királykisasszony. A tarisznyájukban hamuban sült pogácsa lapul, amiből időnként megesznek egyet, és már induláskor egy hasznos tárgyat birtokolnak, amely segítségükre lesz a kalandok során. Útközben barátokkal találkoznak, akiktől varázstárgyakat kaphatnak vagy jótanácsot, ha szerencséseket dobnak, de vigyázniuk kell, mert veszedelmes ellenségek, -  mint a hétfejű sárkány, a hatalmas óriás vagy a vasorrú bába - fogják hátráltatni az útjukat!

9 690 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Cikkek
Részletek

Jótett helyében jót várj! Állatokat szelídíthetsz meg, a macska átvezet egy rejtett ösvényen keresztül, és akár a griffmadár nyakában is repülhetsz célod irányába. Vannak azonban olyan veszélyes vadállatok, akiktől jobb távolságot tartani! Minden játékban lesz egy saját feladatod, amit teljesítened kell, miközben az általad választott útvonalon vándorolsz az Óperenciás tengeren, az Üveghegyen és a Sötéterdőn túl fekvő fekete várba. Gyorsnak kell lenned, de még fontosabb, hogy közben összegyűjtsd a varázstárgyakat, amelyek segítenek utadon. Ha Te leszel a legelső, és nálad vannak a szükséges kellékek, akkor megnyerted a játékot! De van lehetősége csapatban is játszani annak, ki szereti a közös kihívásokat. Indulj el egy varázslatos úton és rengeteg kalandban lesz részed!

 

A játék tartalma:

- játéktábla

- mesehősök

- karakterlapok

- feladatkártyák

- varázs- és egyéb tárgyak

- állatok

- dobókockák

- játékszabály

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
5 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Játék nyelve
magyar
Játékidő
30 perc
EAN
5999886707033
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9503
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
magyar_nepmesek_707033
A vásárlás után járó pontok
30 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 ) 2
2020.05.15 20:42
 - András
Mennyire fontos és leleményes, amikor nem csak a külső, hanem maga a játékmechanika is tükrözi a játék fő témáját. 
A Magyar népmesék társas dobókockája ilyen egyszeri, megismételhetetlen darab: egy kocka, ami csak abban tér el a szokásos társas-kockáktól, hogy nincs rajta 6-os - helyette egy üres, fehér oldala van, ha ezt dobod, akkor 1-6 ig annyit lépsz, amennyit szeretnél.
Ez a leleményes, furcsa csavar, mennyire visszaadja azokat a furfangos fordulatokat, amiben bővölködnek a magyar népmesék. Ezektől az apró, egyedi részletektől, az alapmotívumokat egészen az alap- mechanikáig visszaadó leleményes megoldásoktól lesz egy társasjáték igazán nagyszerű, egyedi alkotás. 
2020.02.13 21:25
 - András
Teli találat!

Nagyon visszaadja a Magyar Népmesék világát. Gyönyörű, magyar motívumos, csodaszép kártyák és alaplapok. Ahogy a feleségem megfogalmazta: olyan, hogy ránézel, és máris egy kicsit jobb lesz tőle a napod.

A játékmechanika nagyon jól visszaadja a népmesék lényegét: van eleje és vége, a kettő között pedig teljesíteni kell egy életfeladatot.

Milyen szép, hogy a mesehősöd képességének fejlesztésével és pogácsák, jótanácsok, no meg varázstárgyak gyűjtésével, minimálisra csökkented a szerencse, a véletlen jelentőségét. Minél tapasztaltabb vagy, annál inkább Te döntöd el, merre mész.

Kisfiam jó ideig minden este elővetette, és a nagymamáját is bevonta.

Nagyon jó szívvel ajánljuk az egész családnak.

Aki nem hiszi... járjon utána! :)

(a jemmagazin.hu cikkében írt, játékszabály-könyvvel kapcsolatos negatív kritikák igencsak túlzóak!!! Max egyetlen mondatot érdemelt volna az egész. Ha annyira oda vagyunk sok másik külföldi játékért, akkor örüljünk neki, hogy ilyen szuper magyar játék is született! Mi a 4. kiadást használjuk, ha voltak is nehézségek a korábbi játékszabály- verziókban, azokat bizonyára javították. Nekünk nem okozott semmilyen nehézséget a játékszabály megértése)
Cikkek