Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Kard és Korona társasjáték - 3. kiadás

Kard és Korona társasjáték - 3. kiadás
Kard és Korona társasjáték - 3. kiadás
Kard és Korona társasjáték - 3. kiadás

A Kard és Korona történelmi, stratégiai társasjáték a középkori Magyarországon. A játékosok egy-egy valós személyiség, az ún. kiskirályok bőrébe bújva, - egyedi 3D figurákkal -  irányítják saját tartományukat, egy teljesen önálló országrészt. Erről a területről adót szednek, amelyből hadsereget állítanak föl: Lovagokat, gyalogosokat és íjászokat, akiket a hadúr személyesen vezethet a riválisok elleni háborúba. De a pénzre nagy szükség van a diplomáciai tevékenységhez is, amely a játék lényeges részét képezi: szerződéseket lehet kötni egymással, aminek ára lehet, továbbá időről időre megválasztásra kerülnek az ország fontos tisztségviselői: az országbíró, a tárnokmester és a nádor. A választáson csak az járhat sikerrel, akinek vastag az erszénye. A végső győzelemhez sem csak a csatamezőn át vezet az út, a Szent Koronát intrikákkal, diplomáciai úton is meg lehet szerezni, amennyiben az egyik játékosnak sikerül minden tisztséget megszereznie egy választáson!

Ajánlott korosztály
10 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Játékidő
60 – 180 perc
Nincs raktáron
14 990 Ft
Részletek

A játék térképe a dobozban két önálló változatban szerepel, így maga a játék is két változatban játszható. A gyorsabb játékokat kedvelőknek nem kell hosszú órákra elkalandozniuk a véres harcok és kegyetlen intrikák világában, de az összetett stratégiai játékok szerelmesei is maradandó élményt kapnak a játék hosszú változatával!

 

A játékmenet kellőképpen ötletes: Nincs hosszú várakozás, amíg a másik játékos lép, hanem egyszerre történik minden akció, így nyújtva valós idejű játékélményt minden résztvevőnek. A harmadik, exkluzív kiadáshoz a játékhoz tartozó kiegészítők a legmagasabb színvonalon készültek: Különleges hadurak, egyedi dobókockák, építhető várak és kolostorok, új kártyák és új szabályok teszik felejthetetlenné a Kárpát-medencei történelmi eposzt, amit a játékosok minden játékkal újraírhatnak!

 

A játék tartalma:

- 2 oldalas játéktábla

- 6 karakterlap

- 54 vár és kolostor

- 22 kártya

- 700 sereg és pénz

- 6 egyedi figura

- 1 szabályfüzet

- 10 egyedi kocka

Adatok
Márkanév
Kard és Korona
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999886707002
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1290
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
kard_es_korona_707002
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
Betyarbajusz
2021.07.20
Még az első kiadással játszottunk nagyon sokat gyerekként és most beszereztem a sajátomat a költözés után.
Nagyon jót tett a játéknak ez a kiadás. Csak ajánlani tudom.
András
2020.05.15
Külön előnye a játékszabálynak a sokfajta tipp, játékvariáció - a nagyon jól kitalált alapjátékot mindenki a sokféleképpen alakíthatja a saját ízlésére otthon!
Dr. Béres András
2020.05.15
LENYŰGÖZŐ, hogy ilyen minőségben készülnek játékok a hazánkban Magyarországon!!!

Immerzív játékélmény. A magas minőség miatt teljesen magával ragad a korszak hangulata. Az eseménykártyák - korszakból vett festményekkel (!!!) - nagyon hitelesen és ötletesen varázsolják otthonunkba a korszakot.
Kidolgozott, finom hangolásban is jól teljesítő játékmechanika, miközben nem lassítja a játékot, szépen, fennakadás nélkül haladnak a fordulók.
Termékajánló