40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 690 Ft - 13 151 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
6 éves kortól - 15 éves kortól
Márkanév
Darabszám
Kép típusa
Kép témája

Festmény puzzle

A Festmény puzzle kategória azokat a játékokat foglalja magában, amelyek a klasszikus puzzle játékokat ötvözik a festményekkel.

38termék 138
38termék 138

Az egyes darabokból álló puzzle elemeket összeillesztve egy teljes képet kapunk, amely általában híres művészeti alkotásokból áll. A Festmény puzzle játékok rendkívül népszerűek azok között, akik szeretik a művészetet, azonban nem csak ők szeretik ezt a kategóriát, hiszen a puzzle játékok érdekessége, hogy azokat minden korosztály szívesen űzi.Az egyre népszerűbbé váló Festmény puzzle játékok elérhetőek különböző nehézségi szintekkel, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A kevésbé tapasztalt játékosoknak ajánlottak a könnyebb, kisebb darabszámú puzzle játékok, míg a tapasztaltabb játékosoknak ajánlottak a nagyobb darabszámú, bonyolultabb képekkel rendelkező játékok. Az igazán kihívást keresők számára pedig léteznek olyan Festmény puzzle játékok, amelyek mozgó részeket, vagy extra nehézségeket tartalmaznak.A Festmény puzzle játékok nagy előnye, hogy nem csak szórakoztatóak, hanem segítenek a memória fejlesztésében, a problémamegoldó készségek javításában, és a stressz csökkentésében is. A játék közbeni koncentráció és az apró részletek figyelése a pszichológusok szerint elősegítheti az agyi funkciók fejlesztését.A tarsasjatekrendeles.hu-n széles választékban találhatók Festmény puzzle játékok, amelyek kiváló minőségűek, többféle méretben és nehézségi szinten kaphatóak. A kategória legtöbb játéka hosszú órákig leköti a játékosok figyelmét, így kiváló választás lehet egy hosszú téli estén, vagy egy baráti összejövetelen.