40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

54 darabos mini puzzle

Üdvözöllek a tarsasjatekrendeles.hu-n, ahol számos különféle játék közül választhatsz. Ha szereted a puzzle-kat és a kihívásokat, akkor ajánljuk figyelmedbe a 54 darabos mini puzzle-kat!Ezek a puzzle-k kicsik és könnyen kezelhetőek, így remekül szórakoztatnak akár az éjszakai asztalodon vagy a nappalidban.


A 54 darabos mini puzzle-k különféle témákkal rendelkeznek, így mindig találsz olyat, amelyik a kedvedre való. A puzzle-kat különféle méretű darabokból kell összerakni, és ahogy haladsz előre, egyre nehezebbek lesznek. Az 54 darabos mini puzzle-k ideálisak arra, hogy kicsit kikapcsolj és agyadat edzd.A puzzle-k összerakása egy kiváló időtöltés lehet, hogyha barátokkal vagy családtagokkal együtt csináljátok. Az 54 darabos mini puzzle-k nagyszerű ajándék lehet olyan embereknek, akik élvezik a kihívásokat és szeretik a puzzle-kat. A kicsi méret miatt ezek a puzzle-k könnyen szállíthatóak és bárhová magaddal viheted őket.Ha szeretnél valami újat és érdekeset kipróbálni, akkor rendelj most 54 darabos mini puzzle-kat a tarsasjatekrendeles.hu-ról. Az összes puzzle minőségi anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig szórakoztató maradnak majd. Válassz kedvenc témádból és kezdj el kirakni még ma!