40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 940 Ft - 18 231 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
16 éves kortól - 19 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
2 játékos részére - 99 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 100 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok

Felnőtt társasjátékok 18+

Tudtad, hogy felnőtt társasjátékokat is találhatsz webáruházunkban? Ha megfűszereznétek egy kis játékos pikantériával az estét, akkor ezekkel a játékokkal garantáltan nem fogtok unatkozni. Kitűnő ajándék pároknak is! Nézz körül, és add le bátran nálunk a társasjáték rendelésedet!


31termék 131
31termék 131

Egyes társasjátékokat felnőtteknek szántak, és nem véletlenül. 

Ismered az Activity Club Edition játékszabályait? A klasszikus Activity-t most egészen új köntösben ismerhetitek meg. Új szabályok és erotikus feladványok várnak az igazán bevállalósakra: a gátlásoknak itt nincs helye, érezzétek jól magatokat!

A Fifty Days of Play ideális azoknak, akik egy angol nyelvű, izgalmas társast keresnek. Különböző fokozatú feladatok várnak majd rátok, úgyhogy készüljetek fel! A Fifty Nights of Naughtiness is hasonló módon játszható. Ki bírja tovább?

A Páros játszma – Ismerkedj okosan társas játékszabályai szerint, egy ismerkedős játékban kell részt venniük a pároknak. Húzzatok kártyát, és válaszoljatok a kérdésekre! Ki ismeri jobban a kedvesét? Vagy netán arra derül fény, hogy barátaitok jobban ismernek titeket, mint gondolnátok?

Házibulit szerveztek és ütős kezdést szeretnétek? A Buliszerviz társasjáték kitűnő indítás minden partyhoz! Teljesítsétek a különböző feladatokat, gazdagodjatok buli-dollárokkal, és engedjétek el magatokat!

Hallottatok már a Hátsó Gondolatok társasjátékról? Itt tényleg rossz az, aki rosszra gondol! A magyar nyelv sokszínűségének köszönhetően több kétértelmű kvíznek is kitalálhatjátok a megoldását. Vajon sikerül majd rájönni a provokatívan leírt, de ártatlan tartalmú megoldásokra? A nagy kedvenc a Hancúr Párbaj társasjáték, avagy ki megy el a végén? Ezzel a kategóriájában legkeresettebb játékkal pedig lassan, fokozatosan haladhat egy páros a csúcs felé!

Nagyobb társaságban játszanátok valami meghökkentővel? A WTF társasjáték pont ilyen alkalmakra lett kitalálva. A legártatlanabb kérdéstől kezdve a legpajzánabbig minden előfordulhat a több, mint 1000 kérdés közül. Bármilyen választ adhatsz, de meg is kell tudni érvelni, ha megszeretnéd győzni a kételkedő közönséget!