40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 050 Ft - 9 041 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
3 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
0 játékos részére - 2 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 20 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Összetettség, nehézségi fok

TOP 20 LOGIKAI JÁTÉK

Top 20 Logikai Játékok a tarsasjatekrendeles.hu-n

Kedves Játékos! Üdvözlünk a tarsasjatekrendeles.hu TOP 20 logikai játék kategóriájában, ahol a legérdekesebb és legizgalmasabb logikai társasjátékok várnak rád. Ha szereted az agytekervényeidet megdolgoztató kihívásokat, itt a helyed!

A logikai játékok nem csupán szórakoztatóak, hanem rendkívül hasznosak is. Fejlesztik a problémamegoldó képességet, a kreativitást, javítják a figyelmet és a koncentrációt, valamint a kitartást is. A kategóriánkban található társasjátékok mindegyike egy-egy egyedi kihívást jelent, ami garantáltan megmozgatja az agysejteidet.

A válogatásunkban olyan játékokat találsz, amelyek tökéletesek családi és baráti összejövetelekre egyaránt. Legyen szó gyors parti játékokról vagy hosszabb, stratégiai mélységeket rejtő kalandokról, nálunk biztosan megtalálod a neked való kihívást.

Ne habozz, böngéssz kínálatunkban, és fedezd fel azokat a logikai játékokat, amelyekkel nem csak jól szórakozhatsz, de észrevétlenül fejlesztheted is a gondolkodásmódodat és mentális képességeidet. Ajándékozz magadnak vagy szeretteidnek értékes időt a logikai játékok izgalmas világában!

Tipp: Rendszeres akcióinkkal és kedvezményeinkkel további megtakarításokra tehetsz szert, így még több kiváló társasjátékot próbálhatsz ki kedvező áron!


9termék 19
9termék 19

Logikai Játékok Kategória

Kedves Játékos!

Örömmel üdvözlünk a logikai játékok varázslatos világában, ahol a klasszikusok és az újdonságok keverednek az ész próbájára kíváncsiak örömére. A kínálatunkban megtalálható Rubik kocka, amelyben célod, hogy minden oldal azonos színű legyen, valamint a Sudoku, ami immár a nyomtatott sajtóban is óriási népszerűségre tett szert.

A kategóriánk egyik gyöngyszeme a SmartGames IQ Twist, amely során az agytekervényeidet kell igazán megdolgoztatnod, hogy a különböző formájú elemeket helyesen el tudjad helyezni a táblán. Itt minden játék egy újabb kihívás, így garantáltan lekötnek akár egy egész estére is.

A TOP 20 logikai játék kategóriánk minden korosztály számára ajánlott, hiszen sosem késő elkezdeni agyunk edzését. Ha tehát kihívásra vágysz, vagy csak szeretnél kellemes időt eltölteni barátaiddal, ne keress tovább!

Ne habozz, fedezd fel a logikai játékok gazdag választékát webáruházunkban és élesítsd az elméd játékosan! Különleges ajánlataink várnak rád, melyekkel nem csak az agyadat, de a szívedet is megdobogtatjuk.