40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ajánlott korosztály (éves kortól)
12 éves kortól - 15 éves kortól
Márkanév
Darabszám
Kép típusa
Kép témája

3000 darabos puzzle

A tarsasjatekrendeles.hu-nál megtalálható az egyik legnagyobb és legizgalmasabb puzzle kategória: az 3000 darabos puzzle. Ha szereted a kihívásokat, és szeretnéd kicsit megdolgoztatni a szürkeállományodat, akkor ez a kategória neked való!

6termék 16
6termék 16

Az 3000 darabos puzzle-k rendkívül részletes és szépen kidolgozott képeket tartalmaznak, amelyek igazi kihívást jelentenek a puzzle rajongóknak. Az ilyen nagy darabszámú puzzle-k összeállítása nem csak szórakoztató, de remek stresszoldó tevékenység is lehet. Az összetevők aprólékos rendezése és a darabok összeillesztése közben ugyanis az agyunk átmenetileg kikapcsolódhat, és a felesleges gondolatok elszállnak.A tarsasjatekrendeles.hu-nál az 3000 darabos puzzle-k különböző témákkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A kategória olyan neves gyártók termékeit tartalmazza, mint a Ravensburger, a Clementoni és a Schmidt Spiele, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi puzzle-kat vásárolhatsz.Az 3000 darabos puzzle-k összeállítása időigényes feladat, de a végeredmény minden fáradtságot megér. Az elkészült puzzle-k remek dísztárgyak lehetnek a szobádban, vagy akár ajándékként is szolgálhatnak a szeretteidnek. Ha szeretnél egy igazi kihívást, akkor válaszd az 3000 darabos puzzle-kat a tarsasjatekrendeles.hu-nál!