40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Rajas of the Ganges: The Dice Charmers

Rajas of the Ganges: The Dice Charmers
Rajas of the Ganges: The Dice Charmers
Rajas of the Ganges: The Dice Charmers
Rajas of the Ganges: The Dice Charmers
A roll and write (dobj és írj) játékok viharszerűen hódították meg a modern társasjáték ipart. A roll and write vonzereje nyilvánvaló, ez egy gyors játék, amely kielégíti a játék iránti igényt, amikor hely és időhiányban szenvedünk.
A Rajas of the Gangesben: A játékosok nyolc szimbólumos kockát használnak arra, hogy fejlesszék tartományukat, árut gyűjtsenek és eladják a piacon. Megnyerjék a palota befolyásos személyiségeit és hajózzanak fel és le a Gangesz folyón.
Az eredeti játékhoz hasonlóan a gazdagságért és hírnévért folytatott versenyt zajlik. Akkor nyered meg a játékot, ha a hírnévjelződ és a pénzjelződ elsőként keresztezi egymást az ellentétes irányban futó két pályán.

Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7.6/10
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 710 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 34 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Rajas of the Ganges: The Dice Charmers egy 2-5 játékos számára tervezett játék, amelyet 12 éves kortól ajánlunk. A játékidő körülbelül 45-75 perc, amely lehetővé teszi, hogy élvezd az élményt akár egy rövid szünetben, akár egy hosszabb játék éjszakában is.

Az elnyer díjai között szerepel az Ausztráliai Társasjáték díj és a Golden Geek díj jelölést is elnyerte. A játék izgalmas és interaktív, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a választások és döntések által befolyásolják a játék menetét.

Ha szereted a stratégiai játékokat, a Rajas of the Ganges: The Dice Charmers tökéletes választás az utazóknak, azoknak, akik szeretik a kihívást és azoknak, akik szeretnének egy izgalmas estét eltölteni barátaikkal vagy családjukkal.

Ha keresel egy játékot, amely garantálja a szórakozást és a kihívást, ne habozz, próbáld ki a Rajas of the Ganges: The Dice Charmers-t! Ez a játék nemcsak izgalmas, hanem a gyors játékmenet és a könnyen érthető szabályok miatt a játék mindenki számára élvezetes lesz. Vedd meg most, és induljon a verseny a gazdagság és a hírnévért!
Adatok
Márkanév
Hutter
Játékszabály nyelve
angol
Szükséges nyelvtudás
angol
EAN
4260071881373
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,30/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69461
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló