40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Huzzle: Cast – Valve **** ördöglakat

Cikkszám: 
69458
Az 1 és 6 csillagos nehézségű ördöglakatok egyre bővülő választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő mintákat és kihívásokat. Van, hogy egyszerűnek tűnik, de érdemes jobban megfigyelni. Semmi nem az aminek látszik! A Cast ördöglakatok kiválóak ajándékba is, hiszen formatervezésük és kialakításuk miatt igazán egyedi dekorációként is szolgálhatnak.
A megoldást erő alkalmazása nélkül keresse meg, hogy ne sérüljön meg a kirakó!

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól
Nehézségi szint:
4
Rendelhető

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

4 310 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
A Huzzle: Cast – Valve **** ördöglakat egy fantasztikus társasjáték, amely kihívást jelent és fejleszti a logikai és problémamegoldó képességeket. A játék során az egyik játékosnak meg kell oldania az ördöglakatot, amelynek nehézségi szintje lehet 1 vagy akár 6 csillagos is. A játékosnak meg kell vizsgálnia a kulcsokat és a mechanizmusokat, majd rá kell jönnie, hogyan kell kinyitni az ördöglakatot. A játékmenet egyszerre izgalmas és szórakoztató, és garantáltan leköti az embert.

A Huzzle: Cast – Valve **** ördöglakatot egyedül vagy barátokkal lehet játszani, és ajánlott korosztály 14 év felett. A játékidő változó, és a nehézségi szinttől függően eltérő lehet. A játék kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy együtt töltsünk időt családtagjainkkal és barátainkkal, miközben fejlesztjük a logikai képességeinket.

Ez a társasjáték már többször elnyerte az "Év Társasjátéka" díjat, és nem véletlenül. A Cast ördöglakatok kiváló minőségűek és tartósak, így hosszú távon is élvezhetjük őket. Formatervezésük és kialakításuk miatt igazán egyedi dekorációként is szolgálhatnak, így akár a lakásunk díszei is lehetnek.

Ne habozz, szerezd be te is a Huzzle: Cast – Valve **** ördöglakatot, és élvezd az izgalmas játékmenetet! Garantáltan fejleszteni fogja a logikai és problémamegoldó képességeidet, miközben szórakozol. A játék sokfélesége miatt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő nehézségi szintet, és garantáltan érdekes és kihívásokkal teli játékélményben lehet része.
Adatok
Márkanév:
Eureka
EAN:
5407005150672
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Termékajánló
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Huzzle: Cast – Valve **** ördöglakat
Huzzle: Cast – Valve **** ördöglakat
4 310 Ft