40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell

UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
UGEARS Spirális golyópálya mechanikus modell
Spirális golyópálya mechanikus modell
Modell mérete: 11.2*10.4*10.9 in (28.5*26.3*27.6 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 266
Az összeszerelés becsült ideje: 6 óra
Szint: Haladó

A Spirális golyópálya mechanikus modell a negyedik modell az Ugears lenyűgöző, barkácsolt, fából készült mechanikus golyós futóutakból álló kollekciójában. Az emelő kétféle sínnel rendelkezik az emelkedés felgyorsítása érdekében: a fő spirálsín és a függőleges sínek. Forgasd el a kurblit, hogy a színes üveggolyókat felfelé emeld (a felhúzó kurbli kilenc fordulatonként egy golyó emelkedik) a három golyó tárolására szolgáló felső tárolóba. Onnan az üveggolyók izgalmas elemeken keresztül indulnak lefelé: egy nagy sebességű csúszda, egy függőleges kígyó és egy hegyi folyó.

Tervezőcsapatunk a Marble Run Spiral Hoist-et és a másik három golyófutamunkat (Chain Hoist, Stepped Hoist és Tiered Hoist) fantasztikusan önállóan is megalkotta, de moduláris elemekként is, amelyeket össze lehet kapcsolni egy szuper Marble Run-ba! Két vagy négy golyós pályát is összekapcsolhatsz a speciális csatlakozókkal (minden készletben benne vannak), így egy óriási márvány vidámparkot hozhatsz létre, különféle felvonókkal és akadályokkal, amelyeket lefelé haladva le kell küzdened. Az egyes szettek végén lévő csuklóval a golyókat vissza lehet küldeni az eredeti felvonóhoz, a szomszédos golyópályához, vagy felváltva a kettő között (ezt egy speciális súlyozott kapcsolóval vezérelheted).

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

21 170 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 106 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Spirális golyópálya mechanikus modell nem csak egy egyszerű játék, hanem egy lenyűgöző és összetett barkácsolási élmény is. Az összeszerelési idő körülbelül hat óra, ami kihívást és örömöt jelent azoknak, akik szeretik a barkácsolást és a kreatív kihívásokat. A modellezőknek szánt termék 266 alkatrészt tartalmaz, amelyeket a haladó szintű felhasználók könnyen összeállíthatnak.

A modell mérete 11.2*10.4*10.9 in (28.5*26.3*27.6 cm), és az összeszerelt modell egy valódi műalkotás, amely a szobád bármely részén jól mutat majd. Az Ugears Spirális golyópálya mechanikus modell ideális ajándék azoknak, akik szeretnek barkácsolni, megismerni a mechanikai szerkezetek működését, vagy csak szórakozni egy kicsit.

A játék egyedül vagy barátokkal is játszható, így a játékidő a játékosok számától és a játékstílustól függ. Az ajánlott korosztály 14 éves és annál idősebbek, akik szeretik a kihívásokat és a barkácsolást.

Az Ugears Spirális golyópálya mechanikus modell elnyert néhány díjat is, ideértve az Oppenheim Toy Portfolio Platinum díját, a Tillywig Brain Child díját és a Creative Child Magazine Preferred Choice díját. Ez a modell egy igazán különleges és lenyűgöző játék, amely biztosan elnyeri a figyelmedet.

Rendeld meg az Ugears Spirális golyópálya mechanikus modellt ma, és érezd magad kreatív barkácsolónak, aki egy lenyűgöző modellt alkot. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem oktató és inspiráló is, mivel megismerteti a mechanikus szerkezetek működését és a barkácsolás örömét. Ne habozz, vedd meg ma, és élvezd az izgalmas és izgalmas játékélményt.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121492
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57327
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló