40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Marsjáró - mechanikus modell (2022)

UGEARS Marsjáró - mechanikus modell (2022)
UGEARS Marsjáró - mechanikus modell (2022)
UGEARS Marsjáró - mechanikus modell (2022)
UGEARS Marsjáró - mechanikus modell (2022)
Marsjáró mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 3.5*2.4*2.7 in (9*6.2*6.8 cm)
Csomag mérete: 3.9*10.8*0.4 in (10*27.5*0.9 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 95
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

Menj messzire és messzire az Ugears mechanikus modellek gyűjteményéből származó űrhódító marsjáró futurisztikus minimodelljével.

Szánj körülbelül 30 percet a zseniális mechanikus űrjármű összeszerelésére. Az Ugears mérnökei az egyre izgalmasabb sci-fi és az űripar nem kevésbé elképesztő legújabb fejlesztései által inspirálva egy hatkerekű mechanikus űrjáróval, a Mars Roverrel tisztelegnek a végső határ romantikusai előtt.

A modell fent említett hatkerekű elrendezése ügyesen összekapcsolódik a jobb manőverezés érdekében: ez az űrhajós kis segítője kisebb akadályok körül és felett is képes meglovagolni, hogy fontos mintákat szállítson a bázisra. A Marsjáró teteje kinyitható, hogy kisebb rakományt tudjon befogadni. Ha irodai helyiségben szeretné használni, a Rover képes kisebb írószereket, például gemkapcsokat, radírokat, hegyezőket stb. tárolni és szállítani. A rover kabinjának jobb oldalán egy kamera található, amely a marsi környezetet figyeli. A tető két oldalán található napelemek pedig nem hagyják, hogy a marsjáró energiája kiszáradjon. A modell minden eleme, beleértve a kamerát, a napelemeket és a hátsó részen található létrát, kiváló minőségű rétegelt lemezből készült. A rover elülső oldalán büszkén viseli a Mars, a távoli bolygó képét, amelynek bejárására tervezték.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 630 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 23 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Marsjáró mechanikus modell ideális ajándék minden űr- és sci-fi rajongónak, valamint azoknak, akik szeretnek alkotni és építeni. A modell összeszerelése egyszerű és szórakoztató, így a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezhetik. A modell mérete kicsi, így könnyen elfér az asztalon vagy a polcon, de mégis részletesen kidolgozott és szerethető.

Az Ugears Marsjáró modellkészletben 95 rész található, amelyek összeszerelése körülbelül egy órát vesz igénybe. A modell könnyű szintű, így akár az első építőjátékod is lehet. Az Ugears már számos elismerést és díjat nyert a mechanikus modellek területén, így biztos lehetsz benne, hogy a Marsjáró modell is magas minőségű és innovatív.

Ha szeretnéd felfedezni a világűrt és a sci-fi világát, akkor az Ugears Marsjáró mechanikus modellkészlet tökéletes választás számodra. Építsd meg a saját hatkerekű űrhajód és kalandozz az űrben, vagy használd irodai segítőként, hogy minden fontos dolgot eljuttass a célba. Az Ugears Marsjáró modellkészlet garantáltan elnyeri a szívedet és a figyelmedet, így ne habozz, rendeld meg még ma!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121416
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57325
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló