40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Antik doboz borostyán berakással

UGEARS Antik doboz borostyán berakással
UGEARS Antik doboz borostyán berakással
UGEARS Antik doboz borostyán berakással
UGEARS Antik doboz borostyán berakással
Antik doboz borostyán berakással mechanikus modellkészlet
Modell mérete (nyitott/zárva): (28 * 22 * 20 cm) / 6.9 * 5.5 * 3.9 in (17.5 * 14 * 10 cm)
Csomag mérete: 14.6 * 6.7 * 1.3 in (37.8 * 17 * 3.2 cm)

Alkatrészek száma: 189
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra
Szint: Középszintű

Az Antik doboz borostyán berakással, az Antik doboz nagyobbik testvére, ugyanolyan gyönyörű és lenyűgöző, mint kistestvére, de még kifinomultabb. Ez a szépség rendelkezik a fiatalabb modell összes menő funkciójával, amit a fiatalabb modellben is élvezhetsz, egy extra érintéssel: ügyesen beépített természetes borostyán zárványokkal, amelyek még értékesebbé teszik az élményt.

Ez a modell segít Önnek abban, hogy ékszereit és apró holmiját stílusosan válogassa és tárolja. Kincseid most négy faragott falon belül kapnak helyet, finom virágmintákkal és keleti díszekkel. A modell legfőbb fénypontja azonban a természetes borostyánból készült öt díszítőelem. Mint tudjuk, az Ugears modellek ragasztó és kiegészítő szerszámok nélkül épülnek. Minden, amire az új borostyán doboz összeállításához szüksége van, megtalálható a modell csomagjában, beleértve az értékes borostyánköveket is, amelyeket különleges, okos rögzítőkkel rögzítünk a doboz fedelén.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

25 200 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 126 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Antik doboz borostyán berakással ideális választás azoknak, akik szeretik a kihívást és kedvelik a szép és praktikus tárgyakat. A játék ideális középszintű játékosok számára, és ajánlott 14 éves kortól. Az összeszerelés becsült ideje 4 óra, ami remek lehetőség arra, hogy családdal vagy barátokkal együtt töltsetek egy szórakoztató és kreatív délutánt.

Az Ugears modelljei több díjat is elnyertek, és az Antik doboz borostyán berakással sem kivétel. Ez a modell nem csak szórakoztató és kihívást jelentő játék, de egyben egy művészeti alkotás is, amely díszítőelemként is használható otthonodban.

Ha szereted a kihívást és szeretnél egy igazán egyedi, művészeti értékkel rendelkező tárgyat, akkor az Antik doboz borostyán berakással a tökéletes választás számodra. Ne habozz, add meg magadnak a lehetőséget, hogy egy különleges és gyönyörű játékot birtokolj, amelyet akár ki is állíthatsz otthonodban. Vásárold meg most az Antik doboz borostyán berakással mechanikus modellkészletet, és élvezd az összeszerelés és a játék izgalmas pillanatait!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121034
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57315
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló