40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell

UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
Oldalkocsis motor modellkészlet
Modell mérete: 22*16*11,5 cm (8.7*6.3*4.5 in)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.1 in (37.8*17*2.7 cm)

Alkatrészek száma: 380
Az összeszerelés becsült ideje: 8 óra
Szint: Középszintű

Készülj fel az útra az Ugears gyors és tartós klasszikus Scrambler UGR-10 motorkerékpárral oldalkocsival. Azért utazunk, hogy új élményekben legyen részünk, hogy otthonunktól távoli helyeket lássunk, hogy új emberekkel találkozzunk. Ha motorral utazol, tudod, hogy az utazás - ahogyan eljutsz oda - legalább annyira vagy még inkább számít, mint az úti cél. A motorosok ismerik a nyílt út szabadságát, és ha van egy scramblered, akkor ismered a terepjárás szabadságát. Akár egyedül szeretnél utazni, akár társaságot hozol magaddal a kalandra, az Ugears Scrambler a te jegyed a szabadsághoz és a kalandhoz.

Az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpár oldalkocsival egy gyönyörű, kiváló minőségű barkácsmodell-készlet, precíziós darabokkal, amelyek lézerrel előre kivágott fadeszkákba kerülnek. A Scrambler oldalkocsival 380 darabból áll, és "közepes" nehézségű építési kategóriába sorolták, az építési idő becsült ideje 8 óra. Mint minden Ugears modellnél, itt sincs szükség ragasztóra vagy speciális szerszámokra - minden, ami a modell megépítéséhez szükséges, megtalálható a dobozban. Az építők élvezni fogják ennek a meglepő funkcionalitású, teljes felfüggesztéssel és visszautasított dizájnnal rendelkező 3D puzzle-nek az összerakását. Ideje kinyitni a garázst vagy a dolgozószobát, összerakni a menő új motorkerékpár-modellt, és megnézni, hová viszi a fantáziád!

A Scrambler alapja egy dual-sport motorkerékpár, amelyet úgy terveztek, hogy egyaránt közlekedjen a sima aszfaltos országutakon vagy teljes dirt track üzemmódban. A dual-sport motorkerékpárok az úgynevezett "scramblerek" családjából származnak: könnyű városi motorkerékpárok, amelyeket eredetileg a brit Triumph és BSA cégek gyártottak még az 1950-es években. A korai scramblerek nagyon jól alkalmazkodtak a durva utakon való közlekedésre az intelligens felfüggesztés kialakításuknak, a magasra szerelt kipufogóknak/kipufogócsöveknek, a széles kormánynak és a kétcélú gumiabroncsoknak köszönhetően. A motorkerékpárokat a legszükségesebbekre csupaszították le, azon egyszerű oknál fogva, hogy a díszes cuccok több súlyt jelentettek, és minden kiálló darabot hajlamosak voltak letörni, elhajolni vagy eltörni.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 70 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Oldalkocsis motor modellkészlet egy igazán izgalmas kihívást jelent mindazoknak, akik szeretik a barkácsolást és a motoros életérzést. Ez a középszintű modellkészlet 380 alkatrészből áll, amelyek lézerrel előre kivágottak, így könnyen összeállíthatóak. Az összeszerelés becsült ideje 8 óra, ami kiváló kikapcsolódást és kihívást jelent a barkácsolás szerelmeseinek. Az Ugears modelljei nem igényelnek ragasztót vagy speciális szerszámokat, így az összeszerelés egyszerű és könnyű.

Az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpár oldalkocsival egy nagyszerű ajándék lehet minden olyan személynek, aki szereti a mechanikus modellezést és a motorokat. A modell mérete 22*16*11,5 cm, így könnyen elfér otthoni polcainkon. Az Ugears Scrambler oldalkocsival képes megragadni a 60-as évek stílusát, amikor a civil motorkerékpárokat átalakították off-road motorkerékpárokká. A dual-sport motorkerékpár klasszikus megjelenése igazi szemet gyönyörködtető és a tinkert is lenyűgözi majd.

Az Ugears modelljei számos díjat nyertek a világ minden táján, többek között az International Consumer Electronics Show (CES) Innovator Award-ját a kategóriájában. Az Ugears modelljei magas minőségű, kiváló kidolgozásúak és kihívást jelentenek az építők számára. Az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpár oldalkocsival egy izgalmas és egyedi ajándékot adhatunk mindazoknak, akik szeretik a barkácsolást és a motoros életérzést. Add hozzá a gyűjteményedhez és éld át az igazi motoros hangulatot otthoni környezetedben is.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121133
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57305
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló