40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS kockatorony

UGEARS kockatorony
UGEARS kockatorony
UGEARS kockatorony
UGEARS kockatorony
UGEARS kockatorony
Moduláris kockatorony mechanikus fa eszköz társasjátékokhoz
Egyedi csésze mérete: 3.3*3*3 in (8.4*7.6*7.6 cm)
Kockatorony mérete: 13,1*3,3*10,7 in (33,2*8,4*27,3 cm)
Csomag mérete: 7*7.5*0.16 in (18*19*4.5 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 164
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 1 óra

Az Ugears Games kollekciójának okos, adaptálható modellje új szintre emeli a játékélményt. Bemutatkozik: a kockatorony - az új nélkülözhetetlen társasjáték-kiegészítőd.

Az Ugears Games kollekciót kifejezetten azoknak tervezték, akik szeretik a játék kihívását és izgalmát, és értékelik az okos mechanizmusok szépségét.

A kockatorony modell négy kockacsészéből áll. A kockakupák külön-külön is képesek kiszolgálni a négyes játékost a küldetésükben. Nincs többé futás egy elszabadult kocka után, vagy az asztal alatt kúszás a széléről leugrott játékfigura keresése közben. Csak tedd a kockákat a kis kockás dobozba, és rázd meg alaposan. Tegye vissza a kockacsészét az asztalra, és egyszerre nyomja meg az oldalán lévő gombokat. Ez felszabadítja a doboz alját a benne ülő kockákkal együtt. Most már itt az ideje, hogy lépj!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 510 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 68 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az UGears Kockatorony egy moduláris, mechanikus fa eszköz, ami tökéletes kiegészítője lehet a társasjátékoknak. Az összeszerelése egyszerű és szórakoztató, és csak körülbelül egy órát vesz igénybe. Az eszköz tervezése azért történt, hogy megkönnyítse és élvezetesebbé tegye a játékot, és hogy a játékosok még jobban élvezhessék a játékélményt.

Az UGears Kockatorony négy kockacsészéből áll, amelyek külön-külön is használhatók. A kockacsészéket kis kockás dobozban lehet tárolni, így nincs többé szükség a kockák után való futkosásra vagy az asztal alatti keresgélésre. A kockákat csak egyszerűen tegye a dobozba, rázza meg alaposan, és a kockacsésze segítségével dobjon egyet. Az oldalán található gombok lenyomásával felszabadíthatja a doboz alját a kockákkal együtt, így azok készen állnak az újabb dobásra.

Az UGears Kockatorony tökéletes játék akár négy játékos számára, és ajánlott életkor 14 éves kortól. A játék időtartama változó, attól függően, hogy a játékosok milyen gyorsan haladnak, és mennyi időt szánnak a kockák dobjására és mozgatására.

Az UGears Kockatorony már nyert több díjat is, többek között a 2018-as Idea Awardet és a 2019-es Good Design Awardot. Az eszköz nem csak szórakoztató, de gyönyörűen kidolgozott is, így remek dísze lehet bármely játékos asztalnak.

Ha szereted a játékokat és a kihívásokat, akkor garantáltan élvezni fogod az UGears Kockatorony játékát. Vásárold meg még ma, és légy része a játék új generációjának!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120945
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57298
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló