40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Mechanikus Golyópálya

UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
Marble Run láncos emelő modellkészlet
Modell mérete: 10.6*12*10.6 in (27.5*30.5*27 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 400
Az összeszerelés becsült ideje: 7 óra
Szint: Haladó
Marble Run Chain Hoist - fából készült 3D puzzle az Ugears-tól
Mi az, ami a márványfutamokat annyira magával ragadóvá teszi? A gyerekek (és a felnőttek!) órákon át nézhetik, ahogy a golyók végigmennek egy pályán, különböző akadályokon áthaladva. A golyófutamok lenyűgözőek, lekötik a figyelmünket, ugyanakkor pihentetőek is. A golyófutások és -versenyek váratlan YouTube-jelenséggé váltak, videók ezrei milliós nézettséget produkáltak. Kiválasztasz egy üveggolyót, hogy nézd, hogy szurkolj neki, kíváncsi vagy, hogy milyen utat fog bejárni, beleképzeled magad az üveggolyó helyébe, és elképzelted, hogy ott vagy az üveggolyóval, és egy csodálatos, ismeretlen utazásra indulsz, ahol minden sarkon kanyarok és meglepetések várnak. Az izgalom még nagyobb, ha te magad építetted meg a márványpályát. Most már nem csak passzívan nézel egy videót, hanem teljes mértékben benne vagy, mert saját kezűleg építettél egy csodálatos gépezetet.

Bemutatjuk az Ugears Marble Run láncos emelőt - a művészet és a mérnöki munka izgalmas kombinációját. A Marble Run Chain Hoist egyszerre gyönyörű kinetikus szobor és bonyolult játék, amely tanít, miközben szórakoztat. Ez a DIY fa márványpálya egy kézi kurblival működtetett láncos emelővel és egy sor pályával rendelkezik, amelyek mindegyike egyedi és szórakoztató akadállyal vagy elemmel rendelkezik. Forgassa el a fogantyút az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a gépet mozgásba hozza, és figyelje, ahogy a fából készült láncos emelő összegyűjti és felemeli a golyókat a gép tetejére, ahol egy 3-irányú kapcsoló szétosztja őket a különböző pályákon. Az egyik golyó lezuhan egy csúszdán, amelynek alján egy hurokkal ellátott hurok található; a következő a kaszkádok különböző fokain bukdácsol lefelé, míg három másik golyó a gyűjtőbe kerül, majd a három rövid pálya egyikén engedik lefelé. Minden golyó áthalad a közös tálcán vagy gyűjtőn, mielőtt visszatérne a láncos emelőhöz, hogy a következő útjára emeljék.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

21 090 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 105 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Marble Run láncos emelő egy olyan játék, amely a művészet és a mérnöki munka izgalmas kombinációját kínálja. A játék nem csak a szórakozást szolgálja, hanem tanít is, miközben a játékosok órákon át szórakoznak vele. Az összeszerelési idő 7 óra, így a játék nem csak szórakoztató, de kihívást is jelent a haladó játékosoknak. A játék alkalmas 8 éves kortól felfelé, és egyedül vagy a család és barátok társaságában is játszható.

Az Ugears Marble Run láncos emelő modellkészlet egy 3D puzzle, amely fából készült, és a kézi kurblival működtetett láncos emelővel és egy sor pályával rendelkezik, amelyek mindegyike egyedi és szórakoztató akadállyal vagy elemmel rendelkezik. A játékosok forgathatják a fogantyút, hogy mozgásba hozzák a gépet, elősegítve a golyók felvételét és felvitelét a gép tetejére, ahol egy 3-irányú kapcsoló szétosztja őket a különböző pályákon.

Az Ugears Marble Run láncos emelő modellkészlet a legjobb ajándék azoknak, akik szeretik a golyós játékokat, és szeretnék magukat kihívás elé állítani. A játék nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a problémamegoldó készségeket és a kézügyességet is. Az Ugears már 2018-ban elnyerte a "The Gift of the Year" díjat, számos pozitív értékelést kapott az ügyfelektől és elismerték a minőségét és a kiváló tervezését. Az Ugears Marble Run láncos emelő modellkészlet egy csodálatos játék, amely órákon át szórakoztatja és tanítja a játékosokat. Vásárold meg most és élvezd a kihívást és a szórakozást, amelyet a játék nyújt.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121270
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57284
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló