Ticket to Ride Europe társasjáték - magyar nyelvű


Ticket to Ride Europe társasjáték - magyar nyelvű

Edinburgh sziklás hegyoldalaitól Konstantinápoly napos partjaiig, Pamplona poros sikátoraitól a szeles berlini állomásig a Ticket to Ride Europe a századforduló Európájának nagyvárosain át kalauzol minket vasúti kalandra. Vállalod az utazás kockázatát Svájc sötét alagútjain át? Felmerészkedsz egy fekete-tengeri komp fedélzetére, vagy létrehozod régi birodalmak nagy fővárosainak pompás vasútállomásait? Itt a nagy lehetőség, hogy Te legyél Európa legnagyobb vasúti mágnása! Kapd fel a csomagod, üdvözöld a kalauzt, és szállj fel!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4,5 )
2.
2018.12.27 12:51
 - Gábor
Jó kis játék de nagyon nem gyerekeknek. ISZONYÚ bonyolult az eleje. Még egy felnőttnek is nehéz belerázódnia, nem hogy egy gyereknek. 12-14 alatt felejtős. Először alaposan meg kell tanulni a játékot és elmagyarázni a gyerekeknek, hogy valami élmény legyen nekik az első pár játék, mert különben csalódás...
1.
2015.11.27 23:53
 - Ösvény Bt.
Ha vállalod, hogy az első néhány játszmát a játék dövcögős megismerésére szánd, utána már remek szórakoztató partikban (akárhányban, nem fogod megunni) lesz részed. Nem csak a saját feladatodra kell koncentrálnod, hanem kitalálni, hol akadályozhatod meg ellenfele(i)det az ő feladata(uk) teljesítésében.