Új jelszó kérése

Tabu társasjáték új kiadás - Hasbro


Tabu társasjáték új kiadás - Hasbro

A Tabu - A kimondhatatlan jókedv játéka egy klasszikus partikra kitalált társasjáték, ami a felnőtteknek és nagyobb iskolás gyerekeknek is garantált kacagást biztosít. Az idő viszont ellened dolgozik!

Van egy dolog, amit ki akarsz mondatni játékostársaiddal, de van öt dolog, amit nem mondhatsz ki.

Tudod mit mondanál, de sajnos a legkézenfekvőbb megoldások - TABUK! Körül kell írnod egy szót úgy, hogy bizonyos szavakat nem használhatsz!

Hogyan írnád körül a vitorlázás szót úgy, hogy nem mondhatod ki: hullám, vitorla, víz, tengerpart, hajó szavakat?
Mondhatsz például olyanokat, hogy "A szél ereje hajt egy járművet, egy nagy kifeszített vászon segítségével".  Ha valakinek sikerül mégis kimondania valamelyik tiltott szót, akkor nyomjátok meg a dudát, azért a kártyáért nem jár pont! A játékot öt módon is lehet játszani, a játékváltó kocka segítségével.Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
3.
2017.11.15 07:59
 - J.Viki
Nagyon vicces, pörgős játék, társaságoknak ideális a hangulat feldobásához, csak ajánlani tudom :)
2.
2016.12.11 22:32
 - Eszti
Pörgős party játék. Rengeteg vicces emlék kerekedhet ki egy Tabu játszmából. :) Azoknak a társaságoknak viszont, ahol van olyan személy, akinek kicsit nehezebben megy a gyors gondolkodás és beszéd, esetleg szorongósabbak, nem ideális választás.
1.
2015.10.08 16:21
 - Varga Dávid
Én egy kicsit hiányolom a táblás megoldást, de alapvetően a kocka sem rossz. Vannak modernebb szavak is benne, összességében nem rossz, és dizájnos a kivitelezés.
argep.hu