Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Police 07 Reloaded társasjáték

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
3.3 (4 vélemény)
(1)
(0)
(2)
(1)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Máté
2020.01.01
Az eredeti még gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt kb. 20 éve. Az újragondolással elrontották a grafikát és érthetetlen módon átstrukturálták a megállókat is, amely a játszhatóságot sajnos rontotta.
L. János
2018.12.27
Szívfájdítóan ronda a grafikája. Ennyi pénzért, 2018-ban... Amikor kinyitottam, teljesen elkeserített a látvány.
Kovács Betti
2018.12.27
Az újragondolt verzióban logikátlanul sok a metró és buszmegálló. A legkevesebb kiosztott jegy a metróé, azért, mert azzal lehetne a legnagyobb távolságokat megtenni, de az új verzióban ugyan úgy lehet vele haladni, mint a busszal, néhol úgy, mint a taxival. Nagy hiba! A játékot nem befolyásoló, viszont az ára miatt nagyon zavaró, az a grafika... az 1- es az 5 pontból( nekem a budapesti van meg).
Ezt a jó játékot az igyekezet ellenére sem tudták úgy elrontani, hogy egy kis otthoni barkács( matricázás) után ne legyen élvezhető. Jut eszembe! Egy pozitív fejlődés van a játékban, azok a térfigyelő kamerák!
J.Viki
2017.11.15
A tapasztalat szerint csak 4 fő felett izgalmas a játék, kevesebb létszámmal sajnos annyira nem, mert a tábla mérete miatt kevés az esély a bűnöző elkapására, amennyiben a játék elején kihúzott kezdő állomások messze helyezkednek el egymástól. Csapatmunkára van szükség, mely jól összekovácsolja a társaságot. Vicces bűnözőként végighallgatni, ahogy a nyomozók megbeszélik merre lehet a rabló, sokszor csak egy hajszálon múlik a letartóztatása. Egy mindenki ellen, mindenki egy ellen. :) Csak ajánlani tudom. :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza