Police 07 Reloaded társasjáték


Police 07 Reloaded társasjáték
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 3,7 )
3.
2018.12.27 10:58
 - L. János
Szívfájdítóan ronda a grafikája. Ennyi pénzért, 2018-ban... Amikor kinyitottam, teljesen elkeserített a látvány.
2.
2018.12.27 06:13
 - Kovács Betti
Az újragondolt verzióban logikátlanul sok a metró és buszmegálló. A legkevesebb kiosztott jegy a metróé, azért, mert azzal lehetne a legnagyobb távolságokat megtenni, de az új verzióban ugyan úgy lehet vele haladni, mint a busszal, néhol úgy, mint a taxival. Nagy hiba! A játékot nem befolyásoló, viszont az ára miatt nagyon zavaró, az a grafika... az 1- es az 5 pontból( nekem a budapesti van meg).
Ezt a jó játékot az igyekezet ellenére sem tudták úgy elrontani, hogy egy kis otthoni barkács( matricázás) után ne legyen élvezhető. Jut eszembe! Egy pozitív fejlődés van a játékban, azok a térfigyelő kamerák!
1.
2017.11.15 08:16
 - J.Viki
A tapasztalat szerint csak 4 fő felett izgalmas a játék, kevesebb létszámmal sajnos annyira nem, mert a tábla mérete miatt kevés az esély a bűnöző elkapására, amennyiben a játék elején kihúzott kezdő állomások messze helyezkednek el egymástól. Csapatmunkára van szükség, mely jól összekovácsolja a társaságot. Vicces bűnözőként végighallgatni, ahogy a nyomozók megbeszélik merre lehet a rabló, sokszor csak egy hajszálon múlik a letartóztatása. Egy mindenki ellen, mindenki egy ellen. :) Csak ajánlani tudom. :)
argep.hu