Parfüm társasjáték Queen Games


Parfüm társasjáték Queen Games

A 2016-os Magyar Társasjátékdíj győztese!

A Parfüm társasjáték az illatok lenyűgöző világába csábítja a játékosokat, és abba a korba, amikor a parfüm még olyan értékes volt, mint az arany! A játékosok parfümkészítőként vanília- és levendulaeszenciák lepárlásával gazdag illatkompozíciókat állítanak össze, amelyekből drága parfümöket alkotnak. A vásárlóknak megvannak a kedvenc illataik, amelyeket szeretnének a parfümjükben érezni. Tehát a varázslatos illatkompozícióknak meg kell felelniük a polgárok igényeinek. Az lesz a legügyesebb parfümkeverő, aki okosan választja ki az eszenciákat, és figyel a vásárlók kívánságaira! A vásárlóutcában álló parfümériák akciókkal és kiárusításokkal is csábítják a vevőket, de a különleges parfümök árát jól megfizetik a vásárlók! A játék végén a leggazdagabb parfümkészítő nyer.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2017.01.02 14:51
 - Szilágyiné Dorcsi Gabriella
Nagy kedvenc, szép a kivitel és a minősége is kifogásolhatatlan. Nagyszerű stratégiai játék, könnyen tanulható, kicsi az esélye annak, hogy ismétlődik a játék. Nagyon aranyosak a kis fa-parfümüvegcsék. Csak ajánlani tudom.
1.
2016.10.04 23:15
 - Anikó
Ez egy zseniális társasjáték a könnyű/közepes játékok közül. Aki szokott stratégiát játszani annak könnyű lesz. Nagyon jó, hogy új a téma, végre nem városépítős, viszont nem olyan bonyolult a pontozása, mint pl. a Rokokónak. Nagy kedvenc, a hét évesem folyton játszaná és sorozatban nyer is. A kockák beleviszik a szerencse faktort, amit az igazi stratégák nem fognak szeretni, de gyerekkel szerintem tökéletes, családi baráti összejövetelekkor is rendszeres "vendég". Nekünk nagyon bejött. Nincs ugyanolyan kör még ha a vásárlók ugyanazok is, mert mindig más parfümök állnak össze. Számunkra megunhatatlan:)