Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
András
2020.02.13
A japánoktól a Go, a franciáktól a Scrabble, az amerikaiaktól a Monopoly!(még azt is szavazásra bocsájtották, hogy mik legyenek az új széria bábui! :))) néhány bábu még az előző század elejéből maradt meg ebben az amerikai nemzeti játékban: https://www.thesun.co.uk/living/2585074/original-mo nopoly-pieces-thimble-vote/ ). 

Kétségtelen klasszikus, de merjünk bátran, határozottan belenyúlni a szabályokba, hogy a család minden tagjának gazdagító élmény legyen!

Bár már sokkal, sokkal, sokkal jobb játékaink vannak, mint a Monopoly, érdekes módon kisfiam kérésére mégis még előkerül. De  csakis azért, mert HÁZI SZABÁLYOK-kal tettük játszhatóvá (pld.: lehet ajándékozni és bérleti díjat elengedni; bármikor meg lehet látogatni egymást; és a gyerekeknek könnyítés, hogy annyit dobhatnak a kockákkal, amennyit szeretnének). Így végül mindenki hozzájut a kedvenc ingatlanjához, és mindenki győz.

Így mi a Monopolyt arra használjuk otthon, hogy megtanuljuk, hogyan lehet a saját szabályainkkal legyőzni a vad-kapitalizmus kíméletlen törvényeit. 
Előnyök: -
Hátrányok: -
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza