Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Magyar népmesék társasjáték

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
András
2020.05.15
Mennyire fontos és leleményes, amikor nem csak a külső, hanem maga a játékmechanika is tükrözi a játék fő témáját. 
A Magyar népmesék társas dobókockája ilyen egyszeri, megismételhetetlen darab: egy kocka, ami csak abban tér el a szokásos társas-kockáktól, hogy nincs rajta 6-os - helyette egy üres, fehér oldala van, ha ezt dobod, akkor 1-6 ig annyit lépsz, amennyit szeretnél.
Ez a leleményes, furcsa csavar, mennyire visszaadja azokat a furfangos fordulatokat, amiben bővölködnek a magyar népmesék. Ezektől az apró, egyedi részletektől, az alapmotívumokat egészen az alap- mechanikáig visszaadó leleményes megoldásoktól lesz egy társasjáték igazán nagyszerű, egyedi alkotás. 
András
2020.02.13
Teli találat!

Nagyon visszaadja a Magyar Népmesék világát. Gyönyörű, magyar motívumos, csodaszép kártyák és alaplapok. Ahogy a feleségem megfogalmazta: olyan, hogy ránézel, és máris egy kicsit jobb lesz tőle a napod.

A játékmechanika nagyon jól visszaadja a népmesék lényegét: van eleje és vége, a kettő között pedig teljesíteni kell egy életfeladatot.

Milyen szép, hogy a mesehősöd képességének fejlesztésével és pogácsák, jótanácsok, no meg varázstárgyak gyűjtésével, minimálisra csökkented a szerencse, a véletlen jelentőségét. Minél tapasztaltabb vagy, annál inkább Te döntöd el, merre mész.

Kisfiam jó ideig minden este elővetette, és a nagymamáját is bevonta.

Nagyon jó szívvel ajánljuk az egész családnak.

Aki nem hiszi... járjon utána! :)

(a jemmagazin.hu cikkében írt, játékszabály-könyvvel kapcsolatos negatív kritikák igencsak túlzóak!!! Max egyetlen mondatot érdemelt volna az egész. Ha annyira oda vagyunk sok másik külföldi játékért, akkor örüljünk neki, hogy ilyen szuper magyar játék is született! Mi a 4. kiadást használjuk, ha voltak is nehézségek a korábbi játékszabály- verziókban, azokat bizonyára javították. Nekünk nem okozott semmilyen nehézséget a játékszabály megértése)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza