Phix pszichológiai társasjáték - kiskamaszoknak


Phix pszichológiai társasjáték - kiskamaszoknak

A piacon egyedülálló, Phix Pszichológiai Társasjáték 9-13 éves kamaszok számára.

Töltsük hasznosan az otthon töltött időt a gyerekeinkkel! Sok családban nehézségeket okoz kibeszélni a sérelmeket, érzéseket. Ez a játék segíthet nektek feloldani ezeket a gátakat. Lenne kedved megismerni a kis kamaszodó gyermeked gondolatait? Beszélj kendőzetlenül a saját érzéseidről, kamasz éveidről. Több dolog miatt is fogjátok imádni ezt a játékot, de talán a nevelés és a gyermekek megismerése lesz az, amitől igazán értékes lesz a játékkal eltöltött idő!
Nem értesz szót kamasz gyermekeddel? Nem érted, mi zajlik a lelkében?
A PHIX Önbizalom-fejlesztő, lelki problémát kezelő, pszichológus által készített társasjáték sok mindenben segítségedre lehet. 
 A játék segítségével megtanulhattok, egymásra figyelve kommunikálni, erősíteni a magad és gyermeked önbizalmát, továbbá fejlesztheted az egymás közti kommunikációt, érzelmi kultúrát, a családon belüli összetartást és bizalmat.

A mai világban a kiskamaszoknak rengeteg problémával kell megküzdeniük, amik bántják a lelküket. Ezekkel a problémákkal még nem tudnak egyedül megküzdeni, éppen ezért; NE HAGYJUK ŐKET MAGUKRA!

Sok témakört értint a játék, viszont a fontosabbak az iskolai problémákról, barátokról és prevencióról szólnak.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!