Időfutár társasjáték


Időfutár társasjáték

Egy nap Hanna a lomtalanításon talál egy rozsdás körzőt, amelyet hamarosan egy furcsa, ijesztő öregember és egy felemásszemű férfi is meg akar kaparintani. Vajon miért kell nekik ennyire ez az egyszerűnek tűnő, ósdi tárgy? Van, aki azt hiszi, hogy a segítségével rábukkanhat a jakobinusok kincsére, de van, aki azért keresi a lehető legnagyobb titokban, hogy beindíthassa vele Kempelen Farkas időgépét.
A játék elején mindenki kap egy szerepkártyát, amely meghatározza, hogy melyik csapatban van. Ezt azonban titkosan kezeljük, és a játék során kell rájönni, melyik játékosnak ki a társa, és ki az ellenfele. A cél az, hogy az akciókártyák segítségével minél több időgép alkatrészt szerezzünk meg a csapatunknak. Azonban nem elég rábukkanni az elveszett tárgyakra, meg is kell tudni tartani őket, míg el nem érünk Selmecbánya tárnáinak mélyére, mert a rafinált ellenfelek is mindent megtesznek azért, hogy ők szerezzék meg az időgép legtöbb alkatrészét.
Stratégia, izgalom, nevetés - az Időfutár társasjáték nemcsak a könyv rajongótáborának jelent szórakozást, de bárkinek, aki szeret taktikázni és játszani!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!