Camel Up társasjáték - Eggertspiele/Piatnik


Camel Up társasjáték - Eggertspiele/Piatnik

Legyél részese minden idők legőrültebb tevefuttatásának! Itt fürge és nyüzüge tevék egymás nyakára hágnak, a piramisok fejre állnak! Az egyiptomi „felső tízezer” a sivatagba érkezik, hogy tanúja legyen ennek a fergeteges látványnak! Nem csak a verseny látványa, hanem a versenyen megköthető fogadások izgalma és a fogadásokkal megszerezhető pénz is csábítja a résztvevőket! Szerencsére és jó időzítésre, a verseny dinamikájának átlátására is szüksége lesz annak, aki a győztes tevét akarja kiválasztani, hogy megnyerje a játékot!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2016.12.11 22:02
 - Eszti
Illetve hát az egyik legjobb részt kihagytam: aki még nem látta hogyan van megoldva a dobókockás dobás, az feltétlenül nézzen róla videót. Nagyon ötletes, jól néz ki, és egész biztos vagyok benne, hogy minden gyerkőcöt lenyűgöz. Én felnőttként is csillogó szemekkel használom minden alkalommal, de ugyanezt látom a többieken is. :)
1.
2016.12.11 22:00
 - Eszti
Van jó néhány társasom, de ez a fogadás kötéses játékmenet nagyon újszerű volt a számomra. Elsőre az új játékosok néha nehezen állnak rá, hogy nem egy adott színű tevével vannak, hanem mindig a legkedvezőbb helyzetűre fogadnak. Viszont egy pár kör után mindenki ráérez az ízére, és rengeteget lehet nevetgélni az újonnan kialakult állásokon. :) Szerintem minél több ember játssza, annál szórakoztatóbb. Javaslom hozzá a kiegészítőt, különösen nagyobb létszám esetén. Hosszabb is lesz a pálya, és fel is pörgetik az új szabályok.
argep.hu