Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Azul társasjáték - magyar kiadás

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Anasztázia
2022.01.18
Annyira szeretem ezt a játékot! Gyönyörű, egyszerű, gyors játék, és lehet négyen is játszani! Ezek mellett nagyon jó megfogni ezeket a "csempe" darabkákat!
Eszter
2021.08.31
Szuper játék, nagyon szeretem. Sokat lehet benne taktikázni, hogy mi az amivel több pontot tudok szerezni, vagy épp a másikat egy pár ponttól megfosztani.
Jatekos33
2021.08.05
Egyszerű és nagyon komoly taktikai döntéseket kínál a játékosok számára.
Szerintem az egyik legjobb euro társas kezdő játékosok számára és kötelező darab az összes gyűjtő polcára.
Marci
2021.07.09
Az Év játéka díj nem véletlen véleményem szerint. Az Azul társas hamar a kedvencünk lett, bár akár egy rossz döntéssel el lehet szúrni a happy endet. Alaposan olvassátok el a szabályt, főleg a végső értékelési szempontokat figyeljétek, a jobb alsó sarokban :-) A videó bemutató sokat segít. Szinte minden játékban más taktikát kell választanod, nem sablonos, mint egy-két logikai játék nyerő taktikája. Akár 2 főnek is izgalmas, így pároknak, tesóknak is jó szórakozás 1-2 parti esténként.
Levente
2021.06.25
Először karácsonyra szerettem volna venni egyet, de akkor sajnos elfogyott. Végül most kaptam meg a névnapomra és nagyon imádjuk. Az elmúlt három estét végigjátszottuk a párommal. Nagyon egyszerűek a szabályai és nagyon sok taktikai lehetőséget nyújt. Az ilyen játékokat szeretem a legjobban
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza