Altiplano társasjáték


Altiplano társasjáték

Lement már a nap az Andok nyugati ormai mögött, de megláttad végre az apró település távoli fényeit. Majd egy hete zötyögtél már ezüstáruval, szőrmével, sózott halakkal megrakott szekereddel keresztül a kies Altiplano-fennsíkon, mire ideértél. A beköszöntő éjszaka első hideg szeleitől megborzongsz kicsit, de mégis mosolyra húzódik a szád, mert tudod, ez a piac is epekedve várt már téged!
Legyél az Altiplano-fennsík legravaszabb kereskedője! Szerezd be az árukat, és juttasd el a megfelelő piacokra, segítsd a beszállítóid, hogy még több árut tudjanak biztosítani neked, szervezz gyorsabb, hatékonyabb szállítási utakat, vagy töltsd fel a raktáradat, hogy készen állj a szűkösebb időkre! Reiner Stockhausen magával ragadó gazdasági stratégiai játékában bejárhatod az egész magasföldet, mikor a titicaca-tavi halászokkal, Bolívia ércbányászaival, vagy a perui pásztorokkal üzletelsz.
Öltsd fel a legdivatosabb alpaka szőrmekabátodat, vesd bele magad az üzletbe és alakítsd ki a győztes stratégiát az Altiplanóban!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!