Álmodj velem! társasjáték


Álmodj velem! társasjáték

Szánj időt az álmaidra!

A játékosok ebben a játékban felváltva lesznek álmodók, akik maszkkal takarják el a szemüket. Ez idő alatt, a többiek különböző álomlények szerepét öltik magukra, mely meghatározza, hogy jó vagy gonosz szellemek lesznek az alvó álmában..Lehetsz tündér, álommanó vagy mumus. Ha a szerepek megvannak, megkezdődik a kör, mely minden esetben 120 másodperc lesz, mialatt a szellem játékosok az 'álom pakliból' húznak és a rajta lévő ábrát kell leírniuk egy szóval. Amikor letelt a 2 perc az álmodó felébred és vissza kell mondani, hogy mi volt az álom lényege. Ilyenkor lesz lényeges, hogy a szellemek segítették inkább, vagy hátráltatták az álmodót.

 

Az Álmodj velem! egyszerű, varázslatos kommunikációs játék 4-10 játéko számára. Ajánljuk ezt a kellemes és informális játékot családi összejövetelektől a barátokkal való ivásig, minden helyzetben elő lehet venni.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2019.05.18 10:17
 - Kovács Violetta
Szuper vicces asszociációs játék. Hol segíteni, hol pedig megtéveszteni kell a soron lévő játékost hogy, kitalálja az adott szót. Ha rajtad van szemfedő, iszonyat nehéz koncentrálnod, h ki mond neked igazat és ki hazudik.